První nákup v obchodě, naprostá spokojenost, krásná prodejna.
Obsluha i přístup fantastický - využili jsme celoroční půjčovny pro moji dcerku a teda musím uznat, že úžasná služba, kterou za rok moc rádi opět zopakujeme. Dcerka má nejen prvotřídní výbavu, ale poskytli nám i servis přesně na její výšku a váhu. Měli jsme tam prostor objevit i další prostory Harfa Sport a pokoupit ještě další věci do výbavy. Moc krásný obchod, kam rádi opět vyrazíme.
- rychlost, super přístup
Objednal jsem kolo, které bylo na e-shopu SKLADEM 5 kusů(ne na externím skladu, ale bylo psáno pouze skladem), po deseti dnech přišel email, že dodavatel (ačkoli bylo kolo skladem) dodá zboží po dalších devatenácti dnech. Na email jsem odpověděl a čekal zpětnou reakci. Po dalších třech dnech nekomunikace obchodu jsem to vzdal a objednávku jsem zrušil.
- Rychlost, spolehlivost
Pouze pozitiva
- Osobní odběr cyklobot na prodejně. Byli mi malé ...
Ale přesto doporučuji !!!
- Dobrá nabídka zboži
- Možnost si zboží vyzkoušet před zakoupením
Ráda zde nakupuji
rychlý a spolehlivý
Spolehlivý obchod, dobrá komunikace, rychlé dodání zboží. Moc ráda zde nakupuji.
- Ochota
- Přístup personálu
- Vždy bezproblémové nákupy
- Rychle, přesně, jednoduše!
Určitě doporučuji
- Sortiment a ceny
- Příznivé ceny
- Požadoval jsem výměnu za jinou velikost. Bylo vyřízeno promptně kurýrem. Úplně bez starostí.
- Rychlost, spolehlivost
Zakoupené brýle dle nabídky obchodu RP Tralyx+ byly ve skutečnosti Tralyx+ Slim pro dámy. Výměna byla nemožná, mnou objednané brýle vůbec neměli.
Peníze za brýle snad vrátí za 5 pracovních dní, poplatky za zbytečnou dopravu a dobírku nezasílají. Třeba je zašlou na charitu. -
- rychlost
Velmi dobrá cena zboží, do týdne doručeno
- Velmi ochotný a příjemný prodejci, rádi poradí s výběrem.
- Naprostá spokojenost
- NIC