Přihlásit se a přidat recenzi

Dobry produkt, jen cas doruceni byl o 2 dny delsi nez z konkurencniho obchodu, kde jsem zaroven objednavala.

• Dobrá nabídka bylinných výrobků pro zvířátka a pořád ještě příznivé ceny.

Nakupovala jsem zde opakovaně a například Kelp (mořská řasa proti zubnímu kameni) mají za velmi příznivou cenu i dobře balený. Určitě zde nakoupím i příště.

Rychlé jednání a překvapivě kvalitní výrobky

rychle doručenie, spokojnosť

• rychlé vyřízení objednávky

• Vše úplně ok

Rychlost dodání

rychlé, spolehlivé, kvalitní

Byl to rychlý a bezproblémový nákup s dobrou cenou za dopravu na zásilkovnu

• Trvalo to sto let, na objednávku jsem čekala a čekat mohla ještě déle. Protože kdybych se nezajímala sama. Kdy objednávka dorazí. Tak se ani nedozvíme, že něco není skladem a proto objednávka ještě neodešla. Věc která byla uvedena skladem. Potřebovala jsem to rychlé. Takže vím. Že co nebylo skladem jsem z košíku vyházela. No stejně uvádí stav skladem i u věcí, které nejsou skladem.

Už obchod nevyužiju.

Reakce obchodu HappyTails

moc nás mrzí Vaše reakce. Opravdu se snažíme vyřizovat objednávky rychle a trvá to jen u těch, které nejsou skladem. Bohužel Ostropestřec mariánský mletý byl dostupnost do týdne (určitě ne skladem, tzn.do košíku lze vložit). To byl důvod, proč hned zákazníkovi nepíšeme mail, protože předpokládáme, že ví, co do košíků vkládá. Objednávku jsme nakonec po vzájemné dohodě odeslali bez ostropestřece (za něj vrátili peníze) 31.3.
    Ostropestřec mletý skladem moc nemíváme, jelikož mletý ostropestřec nemá tak dlouhou trvanlivost, rád žlukne.
    Přeji pěkný den

Dlouhá doba dodání

Zatím nemohu soudit, komunikace byla dobrá, ale zboží dosud nedorazilo!

zkušenost výborná

• Široký výber
    • Priaznivé ceny
    • Doplnkové informácie k tovaru

Zháňala som jednu špecifickú značku EO a toto je asi jediný obchod v rámci SK a ČR, ktorý ich má. Na stránke majú pekne jednoducho popísané základné princípy k práci s nimi. Okrem iného sa mi páčila aj široká ponuka sušených bylín a iných rastlinných a minerálnych produktov. Pri probléme s platbou, sa mi obchod sám ozval, ešte v ten deň - v sobotu večer a problém sme do hodinky vyriešili. Celkovo spokojnosť s týmto nákupom.

• Rychlé dodani

• Rychlost vyřízení a opakovaně použity obal, ekologický přístup

• Neznám
    • Neznám

• Rychlost

• eko balenie
    • rýchle vybavenie

Vše bylo v pohodě, doporučuji. Příznivá cena zboží i dopravy, snadné objednání, rychlé dodání.