Objednávka mě stála 1200 a všechny semena k hovnu .. Neklíčí to.
Reakce obchodu Happy seeds
Dobrý den, i přes vaše sprosté jednání a urážky jste dostal náhradu a tak nepovažujeme tuto recenzi za objektivní i tak děkujeme.
Tým Happy seeds -
- Velice rychlé vyřízení objednávky
- spokojenost,rychlost.kvalita...
Naprosto v pohodě..
Určitě doporučuji se všem i přes řešení reklamace za kterou společnost nemohla jsem velice spokojen solidní jednání rychlá náprava
- K nákupu super dárek
Super
- kvalita
- rychlost
- dostupnost
- značka
- Není co psát. Vše proběhlo profesionálně, tak jak by to mělo být všude a vždy.
- Dárek k objednávce
- Super
- Bohužel mi přišel prázdný balíček s ampulkou rozbitou bez seminka
Reakce obchodu Happy seeds
Dobrý den, mrzí nás že jeden balíček byl prázdný. Jednalo se o chybu ze strany příslušné seedbanky. Vše bylo vyřešeno k vaší spokojenosti.
Mrzí nás tedy vaše negativní recenze -
Spolehlivost
- rychlost a dáreček
- Poradili mi s výběrem
- Velmi ochotní
Vše v pořádku
Seriózní jednání,rychlé dodání.Zatim vše kliči jak má.Doufame že bude žužo i po ochutnání ,určite bude.Zatím moc děkuji přátelé.Poman.
Super rychlé dodání zboží!
Všechno bez chybičky. :-) -
- Rychlost dodání
- 100% vyklíčeno
- Omezená doba platnosti slevového kupónu na 1.nakup
- Rychlost, přehledný web
Naprostá spokojenost
To, co jste mi prodali jako Amnesia Haze (CBD), je z hlediska chuti a účinku nepřijatelné. Chutná to jako prací prášek a obsahuje tolik THC, že to nemohu doporučit! (Pro srovnání jsem měl ještě stejný produkt z minulého roku).
Reakce obchodu Happy seeds
s recenzí bohužel nemůžeme souhlasit. Jedná se o květy CBD konopí, které obsahují THC do 1 %. Jedná se o stále stejnou genetiku. Testy byly provedeny, takže odrůda určitě neobsahuje THC nad 1 %.
Za kvalitou všech květů si stojíme a pokud bylo něco v nepořádku, ozvěte se a produkt nám můžete samozřejmě zaslat zpět k reklamaci a my se na něj podíváme.
Děkujeme vám za recenzi