- Rychlost dodání
- Rychle odeslání
- SODA na čištění kloboučků
- Krabička
- rychle dodani
- vyrobek funguje bezvadne, dokonce ucinek je rychlejsi, nez vyrobce popisuje, investice urcite nelituji
- Rychlé jednání, ochota změnit na osobní vyzvednutí i když už bylo zboží připraveno na vyzvednutí PPL, vyzvednutí pak proběhlo ještě ve stejný den.
Vyborna komunikace a dostupnost
- velmi rychlé doručení
- Dlouhá doba doručení
Názor na kloboučky: už bych si je znovu neobjednala. Žádný průvodní dopis, žádná faktura, není ověření o tom, že jsou opravdu ze stříbra. V papírové dodací krabičce byla prázdná krabička na šperky (do ní se kloboučky vejdou jen těžko) a 1 balení sody. Kloboučky sjíždí a zařezávají se do kůže. Na spaní absolutně nevhodné.
Reakce obchodu Happymother CZ
Dobrý den, děkuji za názor. Jen bych doplnila pár věcí. Faktura vám přišla emailem, neposílám ji fyzicky z důvodu šetření životního prostředí. Na kloboučkách je vyražený punc stříbra o ryzosti 925. Ano, na spaní vhodné nejsou, nikde to ani není doporučováno. Tvar kloboučků nemusí vyhovovat všem, proto máme k dispozici dvě velikosti. Do krabičky na šperky se krásně vejdou, pokud vyndáte oba polštářky. Přeji rychlé zahojení. Silverette CZ
Rychlé dodání, vše v pořádku
- Výhoda? Jediná věc, která mi zachránila kojení.
- Neskutecna ochota paní prodávající, jeji komunikace (trpělivě mi vše vysvětlila a zodpověděla vsechny moje dotazy)
- Bleskove doručení / moznost vyzvednutí (objednali jsme ve stredu vecer a jeste ten vecer vyzvedli)
Na tuto recenzi jsem si záměrně nechávala casovy odstup. Jako asi většina kojicich maminek jsem byla nevěřící Tomas a vahala s touto investici (ano, je to investice). Kloboucky jsem odkladala jako posledni moznou zachranu, kdy jsem řešila neskutecne bolavé a naprosto rozedrane bradavky od kojení mastickami a jinými “leky” (Patlala jsem na sebe Purelan, gencianu, medicinsky med, hemagel... xy léčivých přípravků). NIC nezabiralo, a ja kojila dva měsíce v neskutecnych bolestech, a každé prisati miminka bylo jako bodani jehel. Zoufalá uz jsem rekla, ze dam posledni sanci zachránit kojení a kloboucky jsme jeden vecer objednali a ihned vyzvedli (klobouk dolů).
A musim a chci napsat - Jednoznačně nejlepsi rozhodnuti, co jsem udelala a lituji, ze jsem se neodvazila tuto investici udelat drive!!! Kloboucky jsem nosila 24/7 a sundavala pred každým kojenim. Výsledek? Do tydne jsem mela bradavky jako nove! Bez legrace! Uz více nez mesic si konecne uzivam každé kojení, ktere mi kloboucky zachránily!! Za me jednoznačně VSECHNY PALCE HORE a UPŘÍMNĚ DOPORUČUJI! pokud vahate, tak to nedělejte, ta investice za to stoji! -
Kloboučky pomohly téměř okamžitě, již na druhý den veliká úleva. Veliké plus je rychlost dodání a velmi milé jednání.
- Rýchlosť dodania
Čekala jsem rychlejší doručení, ale jinak super
- Děkujeme za rychlost zaslání a výbornou komunikaci.
Děkujeme za rychlost zaslání a výbornou komunikaci.
- Velmi rychla dodavka a skvela komunikace
- Rychlé doručení zboží
Skvele zbozi dekuju
- Velice rychlé dodání.
- velice rychlé dodání
- Ochota, hneď druhý deň dodaný tovar, výborná komunikácia