• zajímavé a praktické produkty
    • žádná informace o tom, že zásilka byla již odeslána, musela jsem je kontaktovat, abych zjistila, jak to s objednávkou vypadá
    • některé produkty by šli poslat obálkou do schránky, ale bohužel tato možnost není v nabídce

• Využívám obchod již řadu let a jsem moc spokojená.
    • Rychlé dodání. Pěkné zabalení produktu i jeho popis je super.
    • Spousta nových nápadů.

Krásné motivy, rychlost dodání, velká spokojenost, máme už čtvrtou sadu samolepek a tentokrat i nazehlovacky

• Jediné nálepky které vydrží přání i sušení. Označuji s nimi dětem veškeré oblečení

Uz máme po několikáté, samolepky dlouho na oblečení vydrží, v případě potřeby jdou i sundat. Maji krásný design a dítě si podle nich pozná oblečení, i když neumí číst. A nápad na dvoudílné auto do bot je super, opravdu originální rozlišení bot na levou a pravou.

Jsem letity zakaznik. Spokojeny s produktem, komunikaci, dorucenim. Nic se nemeni. Bohu dik!

Super jmenovky s možností "úpravy na míru".

• Jednoduché vytvoření samolepky
    • Opravdu rychlé dodání. Objednala jsem 13.9. dopoledne a 15.9. už jsem vyzvedávala
    • Ocenila bych možnost vyhledávání, např. obrázku, musela jsem projet celý seznam, než jsem našla šneka:-). Ale možná jsem jen špatně koukala
    • Jediné, co mi přišlo emailem bylo potvrzení o objednávce. Pak už mi nepřišlo ani potvrzení o zaplacení, musela jsem psát sama. Ale asi to není zásadní problém:-)

Jednoduché vytvoření samolepky, opravdu rychlé dodání. Samolepky jsou pěkné, jestli drží, ještě musíme vyzkoušet:-). Doporučuji.

• Rychlost
    • Kvalitní nálepky, které nepadají
    • Velký výběr

Za mě jedna s hvězdou. Komunikace s obchodem ( pokud je jí třeba) je velmi dobrá a rychlá.

krasne nalepky, sme spokojni a idem objednat dalsie, clovek by netusil, kolko veci treba oznacit do skolky

• Jako vzdy velmi kvalitni stitky se super designem, deti nadsene podepisuji vsechny veci do skoly

• Vstřícnost, rychlost, kvalita.

• Inovativni technologie,vsechno krasne a drzi tak jak ma..prehledny web,jsme spokojeni

• V poradku, vcas, krasna prace
    • Nevim

Doporucuji.

Už po několikáte objednávám a jsem moc spokojená Krásné provedení, aplikace jednoduchá a krásně drží

• široký výběr
    • krásné zboží
    • rychlé dodání
    • nic

• rychlost výroby
    • precizní zpracování

• Rychla komunikace, rychle dodani objednávky

Nečekaně rychle vyřízená objednávka