Super komunikace, ochota.
Dobrý den paní Tamaro,
mockrát Vám děkujeme za ocenění naší snahy o plnou spokojenost našich zákazníku. Velice si vážíme Vašeho hodnocení.
Dáša Adamčíková a kolektiv. -
Velký výběr. Byl to můj první nákup a byla to velmi rychlá transakce - od objednání až po dodání!
Dobrý den paní Doris,
Dáša Adamčíková a kolektiv. -
Byla jsem velmi spokojená!!
Dobrý den paní Olgo,
Dáša Adamčíková a kolektiv. -
- Po prvním vyprání na 60 st. rouška seprana.... škoda jinak je v pohodě, akorat teď vypadá, jako když ji používám od jara
Dobrý večer paní Stáňo.
60 stupňů na praní tohoto zboží je pouze doporučením. Samozřejmě je jiné vyprat na tuto teplotu světlou roušku oproti černé. Tmavé roušky je lepší prát na nižší teplotu a sterilizovat žehlením. Též je vhodné prát toto zboží v sáčku na prádlo. I použitý prací prostředek obvykle volíme dle barvy látky. Vážená paní sice chápeme Vaše zklamání, ale zatím jsme tento typ problému neřešili.
pěkné zboží
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
Dobrý den vážený zákazníku.
Vaše spokojenost nás velmi potěšila a je naším cílem. Snažíme se prodávat kvalitní zboží a vycházet vstříc našim zákazníkům. Děkujeme.
- rychlost ochota
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
Dobrý den vážený zákazníku.
Dáša a kolektiv -
Děkuji za rychlé dodání zboží. Jsem velice spokojená s kvalitou zboží.
Dobrý den paní Markéto.
Moc Vám děkujeme za ocenění naší snahy prodávat kvalitní české zboží. Moc si toho vážíme.
Rychlost dodání
Dobrý den vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi vážíme. Jsme moc rádi, že k Vám dorazilo zboží včas. Spokojenost zákazníků je náš cíl. Vaše Dáša Adamčíková a kolektiv -
- Za mě spokojenost, vzhledem k době dovolených mi bylo zboží doručeno rychle.
Dobrý den vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi vážíme. Každá reakce spokojeného zákazníka nám udělá obrovskou radost. Děkujeme. Vaše Dáša Adamčíková a kolektiv -
ochota, rychlost doručení - spokojenost
Dobrý den paní Marie,
Dáša Adamčíková a kolektiv. -
- Ochotné a vstřícné jednání, ušité podsedáky na míru, podle mého požadavku.
Dobrý den paní Lindo,
děkujeme za Vaše hodnocení a slova která nám udělala radost. Každé takové ohodnocení v této náročné době nám připomene proč vlastně podnikáme. Snažíme se lidem dát to nejlepší co v nás je , a proto prodáváme radost. Díky za spokojenost. Vaše Dáša Adamčíková - Hančin krámek. -
- spokojenost
spokojenost
Dobrý den pane Jiří,
děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi vážíme. Každá reakce spokojeného zákazníka nám udělá obrovskou radost. Děkujeme. Vaše Dáša Adamčíková -
Děkujeme za roušky, které jste nám poslaly. Jsou nejlepší s jakými jsme se setkali. Přejeme hodně zdraví Všem kteří je usily.
Dobrý den pane Ivo.
Velice Vám děkujeme za ocenění nabízeného zboží. Pochvalu jsme velice rádi předali i naší velmi šikovné švadlence. Též Vám přejeme hodně zdraví. Spokojenost našich zákazníků je na prvním místě. Dáša Adamčíková a kolektiv -
Podsedáky na židle skvělé ušité,pěkný materiál splnil moje očekávání.
Dobrý den.
děkujeme za ocenění naší snahy. Vážíme si Vaší recenze. Dáša Adamčíková - AlysiaCZ -
- Všechno v nejlepším pořádku
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
Dobrý den. Moc Vám děkujeme za ocenění naší snahy. Moc si toho vážíme. Dáša Adamčíková - AlysiaCZ
Obchod - bez problémů. Doručení opožděné.
Dobrý den vážený zákazníku,
mockrát vám děkujeme za ocenění naší snahy o plnou spokojenost našich zákazníku. Velice si vážíme Vašeho hodnocení. Dagmar Adamčíková. -
- Vše OK
- Žádná
Dobrý den paní Evo,
mockrát vám děkujeme za ocenění naší snahy o plnou spokojenost našich zákazníku. Velice si vážíme Vašeho hodnocení. Dagmar Adamčíková. AlysiaCZ. -
Obchod solidní, rychlý, spolehlivý
Dobrý den pane Karle,
hodně zdraví | opatrujte se | to zvládneme -
- komunice výborná, vstříctnost, ochota, slušné jednání
Dobrý den paní Věro,
Výborná komunikace, rychlost, spolehlivost, celková spokojenost.
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
mockrát vám děkujeme za ocenění naší snahy. Velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Dagmar Adamčíková.
hodně zdraví | opatrujte se | to zvládneme