rychlý, spolehlivý
Vybrala jsem si tento obchod, protože požadované zboží bylo v nabídce a cena byla názká v porovnání s ostatními. Komunikace vynikající a velmi rychlé doručení požadovaného zboží.
- Nízká cena.
- dobrá cena
- zatím o žádných nevím
Rychlá dodávka
- pohodlný nákup
- na drobný nákup je vysoký podíl dopravného
pohodlný nákup
V hairstore jsem nakupovala poprvé. Zboží přišlo do dvou dnů v perfektním stavu.:) Určitě to nebyl poslední nákup.
- Značkové zboží o více jak polovinu levnější než u obchodního zástupce dané značky.
- Pokud zboží potřebujete rychle, neplaťte ho převodem z účtu, ale na dobírku. Vyhnete se čekání.
Především bezkonkurenční ceny
- Dobrá cena mého zboží a velmi rychlé dodání.
- levne ceny
- Obchod neinformuje o tom, ze objednavka nedorazi, protoze zbozi neni na sklade i kdyz dle webovych stranek vse na sklade je, takze muzete cekat a cekat ...
- Zboží mi zatím nedorazilo a to jsem platila dopředu,snad je způsobeno zdržení díky svatkům,jiné obchody,ale zvládali bez problému
Chápu že během svátků není možný doručovací komfort jako normálně,nicméně me dost pobuřuje fakt,že peníze jsem odeslala a dřív než zboží mi přijde formulář na ohodnocení jak jsem byla spokojena s nákupem ? Toto by se asi stávat nemělo.
- - rychlost dodání
- - šíře sortimentu
- - komunikace prodejce i hektickém předvánočním čase (telefonicka omluva za 1 denní opoždění, mě potěšila)
- - komunikace se zákaznickou podporou, která obhospodařuje několik e-shopů a musí se nejprve ujistit o kterém zboží se vlastně chcete poradit.
Pokud víte co přesně hledáte a jak se to jmenuje, jste na správném místě, moje zkušenost se zákaznickou podporou byla taková, že se nebyla schopna orientovat v sortimentu dle staré objednávky. Šampon jsem si musel vyhledat sám a risknout to, že to nebude ten správný.
- sortiment
- nepřehledné stránky
profesionální obchod, doporučuji
- Rychlé , spolehlivé a v perfektním stavu.
Myslím si , že je to velmi pohodlné a přehledné nakupování , aniž bych musela někam jet a na vše se ptát.
Vše je podrobně napsané a vysvětlené.
Určítě budu nadále objednávat u vás. -
- nákup z domova bez front...
- kombinaci cena, kvalita a dostupnost zboží
- uvítala bych, kdyby Dodavatelem byla značka Hairstore (značka uvedena na webových stránkách) a ne Internet shop s.r.o.
- přehlednost
- výrobky, které již nejsou k dostání v kadeřnictvích
- balení výrobků pro přepravu
doporučuji
- dobra cena
super
- cenově výhodné
- doručení pošty pouze v dopol.hodinách,většinou nebývám doma
- poplatek za doručení i nad 3000kč
doporučila bych ostatním
- -přehlednost obchodu
- -rychlá expedice objednávky
- -nejnižší cena produktu
- -u obchodu slabiny neshledávám, ale zboží dorazilo poškozené - uražený kus jedné z ampulí s rozlitou tekutinou, ale obal nebyl viditelně porušený, proto jsem zásilku převzala, příště bych ocenila lepší balení výrobku
Až na nedostatečný obal (nebo již primárně poškozené zboží?) nemám výhrady, zkusím nakoupit i příště.
- Cenová dostupnost a výběr značky Goldwell
Doporučuji tento obchod. vše funguje rychle přesně, bez problémů