Přihlásit se a přidat recenzi

• Dobrý den,
    • naprostá spokojenost s včasným dodáním objednaného zboží - (v neděli objednané a ve středu dodané). Mimochodem, výborná zkušenost i co se týká tel.rozhovoru s paní Havelkovou.

rozhodně doporučuji

• + skvělá komunikace
    • + česká distribuce
    • + rychlost dodání
    • + dobrá cena

s nákupem jsem byl velmi spokojen, všem doporučuji........

• 100 %

• dodáno rychle a v pořádku
    • nic

doporučuji

• 90 %

• Velmi rychlé doručení, všem vřele doporučuji, mobil přišel v naprostém pořádku.

Tento obchod ráda doporučím přátelům,rychlé dodání .

• 10 %

• -
    • na stránkách není zobrazeno žádné ičo ani název provozovatele, což jsou závažné nedostatky. Nemám proto důvěru k tomuto obchodu......

Reakce obchodu H-market.cz

Děkujeme za připomínku, na základě které jsme vše uvedli do pořádku.
    H-market.cz je zavedený e-shop, s MT české distribuce.
    Byli jsme donuceni provést upgrade e-shopu /v předvánočním běhu/ , takže postupně vychytáváme chyby a doplňujeme informace.
    Určitě tyto provozní problémy, nemají vliv na kvalitu a rychlost dodání zboží. Děkujeme za pochopení a trpělivost.

• 90 %

• nejlevnejsi,rychle vyrizeno i doruceno zboží,zbozi v poradku-neposkozeno.

Nakupoval jsem v tomto obchode prvne.Jsem spokojeny-objednal jsem ve stredu a zboží jsem mel doma v patek.Jsem spokojeny a tento obchod urcite doporucim i ostatním.

• 90 %

• Rychlost vyřízení(večer objednávka), během dalších dvou dnů zboží v pořádku dodáno.
    • Dobrá cenová relace

Spokojenost, ochota při komunikaci.

• 100 %

• VÝBORNÝ OBCHOD DOPORUČUJI, ABSOLUTNĚ VŠECHNO V POŘÁDKU, PERFEKTNÍ KOMUNIKACE.

VÝBORNÁ CENA
    RYCHLE DODANÉ
    VŠE JASNÉ
    VŘELE DOPORUČUJI

• 100 %

s obchodem jsem nadmíru spokojená

• Rýchla reakcia
    • Najlepšia cena na trhu a NEJEDNA sa o šedivku, ale o CZ O2 verziu telefonu
    • Original zabalene

Večer som sa opil a okolo polnoci som si objednal v H-marekte telefon Samsung S6310, ktorý sa mi už dlhšie páčil.
    Ráno som sa zobudil a o 6.23 som už v emaily potvrdenie, že telefon bol/bude odovzdaný PPL. No a na druhý deň som ho už mal doručený. Všetko šlo rýchlo a hladko. Nakoniec som rád, že som ho objednal, som veľmi spokojný s bezproblemovým prístupom.

• - oficiální česká distribuce
    • - příjemné jednání, vstřícnost
    • - rychlost reakcí na požadavky
    • - doba dodání

V tomto e-shopu jsem objevil iPhone 5 16GB za bezkonkurenční cenu v české distribuci. V tu chvíli se člověk zeptá sám sebe "je to vůbec možné?". Pro ověření jsem zavolal paní Havelkové a zahrnul ji svými dotazy. Na vše mi odpověděla s tím, že mě ubezpečila, že vše bude tak jak mi říká. Volal jsem jí kolem 12:00 s tím, že expeduje objednávky pouze do 13:00, pokud chci, aby mi zboží dorazilo na druhý den. Objednávku jsem odeslal 12:45 ve středu a balíček dorazil ve čtvrtek v 13:45 a přesně v takovém stavu, jak mi paní Havelková říkala, zatavený a neporušený obal, přičemž záruka ve Vodafone je 2 roky. Není co vytknout, mobily budu hledat přednostně v tomto e-shopu.

Takto má probíhat skvělý obchod, naprosto ukázkové. Mohu jen DOPORUČIT!

• 90 %

• První moje zkušenost s tímto obchodem. Naprostá spokojenost, včetně komunikace a rychlosti doručení.
    • Nic

Výborná cena, dobrá komunikace. Můžu bezproblému doporučit

• 100 %

• Přehlednost portálu, cena, telefonek dorazil v pořádku maximální spokojenost.
    • nic

Expedice ihned doručení zásilky přimo ekcelentní přehlednost rychlost dodáni jen doporučuji.

• 100 %

Zásilka došla po 2 dnech, v plné spokojenosti.Doporučuji.Rychlá dodávka. PERFEKTNÍ

• 100 %

S nákupem jsem moc spokojená. Mobil dorazil rychle a v pořádku. Paní byla moc milá a ochotná. Nákup zde mohu jen doporučit.

• - skvělá komunikace
    • - naprostá spokojenost
    • - úžasná vstřícnost
    • - bleskové dodání
    • - český původ
    • - nemám nic, co bych vytkla

Výborná zkušenost s nákupem, který jsem uskutečnila na základě recenzí zde na Heurece. Potřebovala jsem telefon pro dceru hodně rychle, napsala jsem to do poznámky a paní mi hned odpoledne volala a nabídla okamžitou expedici. Chválím velmi vstřícné jednání a vystupování ze strany obchodu.

• 100 %

• rychlost, spolehlivost, vstřícné jednání, perfektní komunikace
    • absolutně nic

s nákupem v tomto shopu jsem byl naprosto spokojen, jen tak dále, osobně budu doporučovat

• 100 %

• Naprosta spokojenost s timto obchodem. Rychle jednani, zbozi za nizke ceny.

Vrele H-market.cz vsem doporucuji!

• Příznivé ceny
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Výborná komunikace
    • Český původ

Tento e-shop vřele doporučuji!

• Vše naprosto výborné
    • Doporučuji

Jsem s tímto obchodem velice spokojen