- výhodná cena
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení. Doufáme, že Vaši důvěru ani v budoucnu nezklameme a podaří se nám udržet Vaší spokojenost.
- Výrobník ledu u Vás byl za dobrou cenu
- o žádné slabině nevím
Tak byli jste celkem rychlí
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Děkujeme za vaše hodnocení. Velice si vážíme vaší důvěry a věříme, že nám zachováte přízeň.
-v informovanosti o stavu zásilky to nejdříve pokulhávalo, ale po telefonickém dotazu na stav, bylo vše dáno do naprostého pořádku a i doručení bylo rychlé
-příjemná spolupráce, vstřícnost, ochotaReakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl dostatečně informován o Vaší objednávce. Děkujeme Vám za vaši připomínku. Vaše zpětná vazba je pro nás cenou informací. Pokud nám zašlete na náš mail [email protected] číslo Vaší objednávky. Pokusíme se, zjistit proč k takové situaci došlo.
- Nejlevnější cena výrobku.
- Prodává zboží, které není určené přímo pro Českou republiku.
- Záruka pouze 24 měsíců místo 3 let jak je uvedeno na krabici. Sekačka byla zabalena v krabici na starší model. Foto na internetu neodpovídalo skutečnosti.
Zaujala mě především velmi nizká cena. Ale při dotazu na případný další servis mi přišla tato odpoveď.
tato sekačka s označením 119 275 není distribuovaná firmou AL-KO KOBER
spol. s r.o. Razov 1217, Vizovice.
Naše servisní síť nebude na tento model poskytovat záruku.
Přeji pěkný den
Helena Gomelská
asistentka prodeje
AL–KO KOBER spol. s r. o.
Táborská 2134
CZ-397 01 Písek
Telefon (+420)382 210 381-3
Telefax (+420)382 212 782
[email protected]
www.al-ko.cz
Reakce na tento email od dodavatele GSM telefony je :
>> Přístroj je homologován pro EU.
>> Případnou reklamaci je třeba řešit přes prodejce, tudíž přes nás, máme
>> smlouvu s autorizovaným serisem této značky a na výrobek poskytujeme 24
>> měsíců záruku.
>> S pozdravem
>> Bauer
>> GSM TelefonyReakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, pane Petře.
V první fázi musím nejdříve upozornit, že jste svůj produkt zakoupil u předchozího provozovatele internetového obchodu GSMTelefony.cz. Od 2.3.2012 internetový obchod provozuje jiná společnost. Přesto, že hodnotíte předchozího provozovatele, dovolím si reagovat. Málokterý výrobce vyrábí produkty „pro českou republiku“ . Důvody jsou různé, ale některé výrobce však v jejich roli servisu a prodeje zastupují „lokální dovozci“, kteří často odmítají opravovat produkty, které neimportovali do dané země přímo oni. Většina těchto „lokálních dovozců“ jsou malé společnosti, které mají často neadekvátně vyšší marže, nebo vysoké provozní náklady a ty pak promítají do cen prodávaných produktů.
Proto prodejci, kteří nakoupí to stejné zboží jinde, většinou u větší „zahraniční firmy“, mohou poskytnout nižší cenu. Pokud produkt u takovéto společnosti koupíte, nejste v žádném případě krácen na záruce ani servisu. Kvalitní prodejce, Vám zajistí stejný servis a samozřejmě poskytne záruku, kterou máte i garantovanou zákonem.
Přestože, nejsme prodejcem Vašeho produktu. Kdykoliv nás kontaktujte a mi Vám zajistíme servis a záruční opravu Vašeho produktu a to vše na naše náklady. -
- široký sortiment
- nedodržení slibovaného termínu dodávky (3 dny)
velmi dobrý
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Velice nás mrzí, že jsme nedodrželi dodací lhůtu u Vaší objednávky. Pokud nás kontaktujete na mailu [email protected] a napíšete nám číslo Vaší objednávky. Vše prošetříme a pokusíme se zjistit chybu. Přijměte naší upřímnou omluvu a věřte, že uděláme vše, aby se daná situace neopakovala.
proti obchodu nic nemám, krom toho, že celý proces by mohl být rychlejší, výhrady mám k dopravci - nepřijímá platební karty, a k tomu nemá peníze na vrácení, navíc je podrážděný a neochotný
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, velice nás mrzí, že nejste spokojen s naším smluvním přepravcem. Pokud vás mohu požádat, v případě jakýchkoli připomínek ohledně přepravce nás kontaktujte na mailu [email protected] . Sdělte nám, buď, číslo objednávky nebo číslo balíku Vaší zásilky. Spojíme se s přepravní službou, budeme požadovat vysvětlení a budeme trvat na nápravě. O reakci a řešení Vás bude následně informovat.
Kvalitní přepravní služby a spokojenost zákazníku, jsou naší prioritou. Budeme velice rádi, když nám Vašimi včasnými připomínkami pomůžete vše zlepšit. -
- vyhovovala mi kamenná obočka k vyzvednutí v Praze.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení.
Aby všichni naši zákazníci, byli spokojeni a mohli jsme poskytnout co nejlepší servis. Pracujeme na otevření kamenných prodejen. Věříme že v brzké době Vám nabídneme prodejny nejen v Praze. -
doporučuji
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
všiml jsem si, že v hodnocení „Kvalita přepravy“ jste našeho smluvního přepravce hodnotila jen jednou hvězdou. Velice nás mrzí, že nejste spokojena s naším smluvním přepravcem. Pokud vás mohu požádat, ohledně přepravce nás kontaktujte na mailu [email protected] . Sdělte nám prosím buď číslo objednávky nebo číslo balíku Vaší zásilky. Zároveň nás prosím informujte o důvodu Vaší nespokojenosti. Spojíme se s přepravní službou, budeme požadovat vysvětlení a budeme trvat na nápravě. O reakci a řešení Vás budeme následně informovat.
Kvalitní přepravní služby a spokojenost zákazníku jsou naší prioritou. Budeme velice rádi, když nám Vašimi připomínkami pomůžete vše zlepšit. -
- Cena,výběr zboží
- Balení zásilek
Lehce nadprůměrný
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, děkujeme za Váš podmět ohledně balení zásilek, určitě v této oblasti podnikneme vše, aby se to již neopakovalo.
- levný
- pozdější dodávka jinak všechno v pořádkuspokojený
Děkujeme za hodnocení.
Za pozdní dodávku se omlouváme. -
- nejnizsi cena a vyborna komunikace
dodani se zdrzelo o dva dny, ale obchodnik mne kontaktoval a jako omluvu mi neuctovali dopravne...takze ja chvalim.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Děkujeme, Vaše hodnocení nás těší a věříme že při příští objednávce vše dodáme včas.
- Bleskové dodání.
Přehledné levné s rychlým dodáním.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Děkujeme, doufáme že Vaši důvěru ani v budoucnu nezklameme.
- dobrá cena, solidní jednání
- dobra komunikace, dodrzeli dobu dodani a zbozi dorazilo v poradku
- mohli by mit vetsi mnozstvi produktu v nabidce
Doporucuji - skvela komunikace a dobra doba dodani a take dobra cena :) Do budoucna zde planuji nakupovat znovu a znovu.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, děkujeme za připomínku. Na počtu nabízených produktů postupně pracujeme. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- super komunikace, rychlé vyřízení objednávky, ihned dodáno
- žádné
všem doporučuji,spokojenost s obchodem i se zbožím
- neznam
pohodlnost
- -
Dobrá informovanost, rychlé dodání, dobrá komunikace s dopravcem.
- nejlevnější
- rychlost,cena
- trochu jsem hledal obchod tak i parkování
jinak OK