- Výběr zboží z pohodlí domova a žádné běhání.
- Rozhodla cena při porovnání s jinými inter.obhody.
Doporučila.Slušné jednání,po objednávce celkem rychlé kontaktování a ověření údajů.
Nebýt svátků,zboží doručeno velmi rychle. -
Slibovali 2 sirupy zdarma k nákupu, neposlali nic.
- skvela komunikace, hned Vas kontaktuji telefonicky
- delsi dodaci lhuta
- rychlost
zkušenosti dobré,rozhodně doporučím
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
děkujeme a věříme, že budete i nadále s nákupem vždy spokejen. Velice si vážíme Vašeho hodnocení :-) -
- dobrá komunikace
doporučuji
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
těší nás Vaše spokojenost a jsme rádi že můžeme nabídnout dobré ceny . Děkujeme za hodnocení. :-). -
- nákup přes net
- výborná cena
doporučuji
perfektní komunikace po telefonu
ochota
zboží rychle odesláno dle domluvyReakce obchodu GSMTelefony.cz
velice nás těší Vaše spokojenost a výborná zkušenost s komunikací s našich zaměstnanců. Moc děkujeme za hodnocení. :-). -
- ze rozvazeji vlastni dodavkou po Usti...takze jsem si domluvila presny termin kdy mi to vyhovovalo coz s treba s PPL a pod. vetsinou nejde.
- trosku mene prehledny shop..ale kdyz jsem napsala obchodnikum tak mi pomohli
uz nekolikrat muj nakup probehl ok takze ja doporucuji
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
moc nás těší Vaše spokojenost s možností dopravy výrobku a celkový dojem z nákupu a zároveň děkujeme za vysoké hodnocení. :)
Vás obchod stále zlepšujeme a věříme, že i v budoucnu bude přehlednější. -
- Dobré ceny
- Dobrá komunikace
- Na webu píšou zboží skladem a skladem nemají
- Nedostal jsem český manuál k parnímu hrnci, což je porušení zákona!!!
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
děkujeme Vám za zaslání Vaší zkušenosti s nákupem u naší společnosti. Potěšila nás informace, že jste s komunikací našich zaměstnanců spokojen a naše ceny jsou pro Vás zajímavé.
Velice nás mrzí, že u výrobku, který jste požadovali, byla špatně nastavena dostupnost. Data na elektronickém obchodě se aktualizují 2x denně. Náš systém stále zlepšujeme a v budoucnu budeme rychleji aktualizovat dostupnost zboží, aby k takovýmto nepříjemnostem nedocházelo.
Mrzí nás, že jste nedostal ke svému parnímu hrnci návod. Prosím kontaktujte nás na mailem a mi Vám jej obratem zašleme. -
- Zdravím. Já jsem v důchodu takže pro mě byla důležitá cena a vaše nabídka byla perfektní za necelé tři tisíce. Po telefonickém rozhovoru s vaším zaměstnancem jsem dodatečně doobědnal pamětovou kartu a on mi ochotně poradil jakou a slíbil že jí k objednanému zboží přidá.Což považuji za perfektní.Můj koníček je focení a natáčení videí jak našich motoakcí tak vnoučat a přírody. S pozdravem.
- Taková maličkost. Já potřebuji náhradní baterii protože na akci může dojít kdykoliv a bohužel u Vás jí nemáte. Už jsem jí objednal jinde ale nelíbí se mi takové ty platby předem na ůčet. ale risknul jsem to tak uvidím.
Já jsem byl spokojený
Zboží zatím ok
Vstřícné jednání
Ochota
Dobrá dodací lhůtaReakce obchodu GSMTelefony.cz
děkujeme Vám za zaslání takto vysokého hodnocení, velice nás potěšilo.
Stále se snažíme rozšiřovat sortiment a pěvně věříme, že u příští objednávky Vám již budeme moci vše nabídnout k Vaší spokojenosti. -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem
cena produktu ktery jsem objednavala byla nejnizsi ihned jsem byla tel kontaktovana o me objednavce a doruceni bylo rychle a zbozi dorazilo v poradku doporucuji tento obchod a nadale budu zde objednavat velice vsem dekuji.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
velice Vám děkujeme za hodnocení a recenzi. Jsme opravdu rádi, že vše proběhlo v naprostém pořádku a že jste s našimi službami spokojena. Budeme se těšit na Vaší příští návštěvu. -
- Dobrá cena,
- rychlá komunikace,
- Uvádí u zboží něco, co dané zboží neumí a nedokáže-
- Nepřesné informace u zboží
Nákup dobrý ale není návod v českém jazyce, tak nevím jestli výrobek užívám správně!!!!
Kdyby jste mi ho poslali byla bych moc ráda.Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, Petro, děkujeme za hodnocení.
Velice se omlouváme za špatné informace u výrobku. Informace o produktech přebíráme od výrobců a dodavatelů. Přes veškerou snahu, se však může stát, že informace jsou nepřesné. Z tohoto důvodu, vždy na stránce informujeme, že tato skutečnost, může nastat.
Pokud jste k Vašemu zboží nedostala návod k použití, neváhejte nás kontaktovat a návod Vám zašleme. Ještě jednou prosím přijměte naši upřímnou omluvu. -
- Jedinou výhradou je absence českéhop návodu k použití, což je myslím i porušení zákona.
Mohu doporučit, pokud nevadí montážní návod v němčině.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, pokud ve vašem balíčku nebyl český návod. Upřímně se omlouváme. Pokud nás kontaktujete na e-mailu: [email protected] a zašlete nám číslo objednávky. Obratem vám zašleme nový český návod k Vašemu výrobku.
- zbozi skladem
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Dobrý den, děkujeme za Váš příspěvek. Na zlepšení stále pracujeme a snažíme se, držet co největší množství zboří skladem.
- Komunikace
- Cena na kupovaný výrobek
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
jsme opravdu potěšeni, že máte příjemné zkušenosti a děkujeme za hodnocení.
- Levné zboží a rychlé jednání
moc děkujeme za Vaši přízeň a Vaše hodnocení. -
- na hledaný výrobek nejlepší cena
Hezký den,
jsme rádi, že jste s námi spokojený. Děkujeme za důvěru a těšíme se zase někdy na shledanou v našem e-shopu. -
- -
dobrá komunikace,velmi dobrá cena,dodání v pořádku,všem mohu doporučit
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
moc nás těší Vaše spokojenost a celkový dojem z nákupu. Zároveň děkujeme za vysoké hodnocení a doufáme, že se nám podaří udržet vaši spokojenost.