- Super komunikace
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Velice nás těší, že oceňujete komunikaci ze strany zákaznické linky.
Budeme se těšit na vaše případné další nákupy u nás a věříme, že si vaší spokojenost udržíme.
Vše v pořádku.
obrý den,
děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Velice nás těší, že oceňujete náš eshop.
- Široký sortiment
- Originální díly
- Rychlost dodání
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Velice nás těší, že oceňujete rychlost, jakou byla vaše objednávka vyřízena.
- Rychlé zaslání
Rychlost doručení, vstřícné jednání
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Velice nás těší, že oceňujete náš eshop
Tým GSMTELEFONY.cz -
V době objednávky byla položka skladem, druhý den obchod objednávku zrušil z důvodu, že zboží nemají. Nemám tedy dále důvěru v jejich obchod a to, co deklarují na www.
Pěkný den,
Velice se omlouváme. V krátkém čase nám přišlo více objednávek na Vámi vybrané zboží, a bohužel nebylo skladem dostatečné množství.
Víme, že důvěra je to nejdůležitější. Pokud jste ji ještě úplně neztratili a dáte nám druhou šanci, k příští objednávce si napište o dárek zdarma.
Děkujeme za pochopení a za Váš feedback.
GSMTELEFONY.cz -
- Dobrý výběr zboží
- Slušné ceny
Zboží bylo dodáno obratem, dobře balené, vše naprosto bez problémů. Určitě doporučuji.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
A to je ta největší pochvala, jakou jste nám mohl dát. Moc si toho vážíme a děkujeme vám. Příště až k nám zase zavítáte, klidně napište do poznámky, že jste to vy a my vám rádi přibalíme něco malého do nás pro radost :-)
Děkujeme vám. -
- Bleskové doručení
- Super cena
Doporučuji.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
Děkujeme vám za krásnou pochvalu, Děláme maximum proto, aby většina balíčků byla už druhý pracovní den od objednání u svého majitele :-)
Přejeme vám příjemný start nového týdne. S pozdravem, GSMTELEFONY.cz -
První nákup a vše proběhlo v pořádku .
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
A my jsme spokojení s recenzí. Spokojenost na obou stranách :-)
Moc vám děkujeme a mějte se hezky.
Holky z GSMTELEFONY.cz -
Rychlé jednání a dodání.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
U nás máme jednoduché heslo: každý zákazník a zákaznice u nás musí být spokojený. A tím se řídíme :-) Moc vám děkujeme za 100% doporučení a krásnou pochvalu.
- poměrně rychlé
jsem spokojen
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Velice nás těší, že oceňujete náš eshop.
Tým GSMTELFONY.cz -
- Specifický sortiment
- Přehledné sortování zboží
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
děkuji za vaši recenzi velice nás potěšila.
Snažíme se i v této bláznivé době aby vše fungovalo jak má ..
Pěkný den :) -
- Vše fajn.
Reakce obchodu GSMTelefony.cz
děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Velice nás těší, že oceňujete rychlost, jakou byla vaše objednávka vyřízena a komunikaci ze strany zákaznické linky.
Tým GSMTELEFONY.CZ -
- objednal jsem a do 2 dnů tu byl kabel k vyzvednutí, takže super (nechal jsem si posílat přes Zásilkovnu do jednoho obchodu)
obrý den,
děkujeme za vaší pozitivní recenzi. Velice nás těší, že oceňujete náš eshop v tolika bodech. Snažíme se naše služby zlepšovat každý den.
Tým GSMTELEFONY.cz -
Všechno na jedničku-komunikace, rychlé dodání. OK
Tým GSMTELEFONY.cz -
- Dobrá cena a rychlé doručení
Solidnost, rychlost, příznivá cena
- všechno
naštěstí už obchod nefunguje
- Všechno. Obchod už neexistuje.
Ještě že jsem nenakupovala u nich.