• Amatérský přístup ani není co prodávají.

• Asi 3 týdny od objednávky nemám zboží ani žádnou zprávu.....

• Zboží vyexpedováno až dva dny po platbě předem.
    • Neochota při telefonickém ověřování stavu objednávky.

• k dispozici drobnosti, které jsem potřeboval
    • VELMI dlouhá dodací doma i u zboží, které je skladem
    • po 10 dnech zboží, které je skladem, stále nebylo odesláno

zboží je skladem mnoho, ale dlouho trvá odeslání

Dvakrát jsem se dotazoval na dostupnost, která byla uvedena skladem. A bez reakce. Zatím zboží vůbec nemám.

• od objednání 9.1.2018 do dnešního dne 24.12018 zboží ještě není připraveno v zásilkovně (Praha 4, Matuškova) k převzetí

• dobré ceny
    • od objednání zboží mi už nic nepřišlo,ani na dotaz se nikdo neozval ,to není dobré

je to na nic

• Ani po 18-ti dnech nemám zboží, které je udajně skladem

Tady už nikdy..

• Nezodpověde vedeny e-shop

Zboží objednáno 4.12.2017.Hodnoceni datluju 16.12.2017 objednávka nedorazila.Dle čísla objednávky stále čekám na domluvě mezi obchodem a zasilkovnou.Hodnoceni raději ne jsou přeci Vánoce za dveřmi.Otevreny dopis na vás je málo.Pa

• obchod nebyl schopen zjistit stav me obednavky a ani nevedel kde ma obednavka je

V úterý objednáno s požadavkem spěchá, ve čtvrtek urgence, potvrdili expedici zboží, v pátek nic nedorazilo, v pondělí 2.urgence, objevena chyba v systému expedice, bez omluvy, přislíbena náprava opětovným odesláním, ve středu 3.urgence, opět bez omluvy, raději jsem objednávku zrušil.

zřejmě doby, kdy obchodníci nabízeli a prodávali pouze okamžitě dostupné zboží, jsou pryč.

zboží jsem si objednaja v nedéli zaplatila jsem kartou a nechala poslat ppl kde bylo dodání 1až 2 dny zboží přišlo za 8dní

Nevím co k tomu hodnotit.
    Jak sami uvádíte-před 10 dny-6.7.17 jsem objednal zboží. Byla u něho poznámka, že je skladem.
    Ještě 6.7.17 jsme uhradil fakturu. Na účet do KB z účtu v KB (on-line-tedy peníze byly připsány ještě ten den-6.7.17)
    Dnes je 16.7.17-tedy 10 kalend.dní od objednávky a úhrady-resp. 7 pracovních dní včetně dneška a objednávacího dne.
    Zboží Nemám-nebylo mi noc doručeno. Způsob dopravy jsem volil PPL. Obvykle u jiných zásilek dostávám před doručením avízo. Ani to dosud od dopravce Nemám.

Tak prosím o info-kdy mohu očekávat doručení.
    Děkuji
    Pavel Pösinger

Reakce obchodu GSMcentrum.CZ

Dobrý den pane Pösinger,
    nevím zda jste si nás nespletl, ještě dnes jste mě děkoval za zodpovězený dotaz k produktu.
    Tj předpokládám že jej tedy máte , pokud u produktu CEM DT-186 nevíte jak měnit baterii.
    Opravdu lidi ,trochu se zamyslet nad sebou .
    To už mezi Vámi není trocha důstojnosti .
    Málo slov ..

Týden po zaplacení předem, zásilka nedošla. Na dotaz kdy dorazí, žádná odpověď. Naprostá nekomunikace se zákazníkem.

Reakce obchodu GSMcentrum.CZ

máte možnost sledovat objednávku on-line, kolegové jsou vytíženi dotazy.Postupuje se chronologicky.
    Převážně jsou zodpovězeny technické a cenové nabídky.
    Pro sledování objednávek ,můžete použít odkazy jak v emailu tak v horní pozici menu na našich stránkách .
    Každá objednávka má sledování ,odkaz funguje bez přihlášení.
    Omlouvám se ,pokud v období mezi svátky a dovolených, nebyl čas na Váš dotaz reagovat .

• Nepotvrzená objednávka
    • Nekomunikuje mailem
    • Nekompletní dodávka

Díl byl v pořáku, ale aby od zakoupení a jeho okamžitém zaplacení putoval republikou 11 dní, pošta ho ani nějak následně neevidovala , pak se najednou objeví a putuje 3 dny až nakonec se ke mě dostal.

• Nic

Spatna komunikace,pozdni dodani :-((

Tento obchod nedoporučuji, protože dvakrát změnil termín dodání zboží.