- velké množství na "prach" rozpadlých granulí
- Opravdu rychlé dodání
- ryclé doručení
- dobrá cena
vždy dobré
- Kvalita
- Rychlé dodání vše ok
- Rychlé doručení
- Nelíbí se mi balení - igelitové pytle
- Poslední objednávka přišla v neporušené krabici, ale uvnitř byl pytel s granulemi otevřený!!!!
Spokojenost a pejsek je miluje ❤️
- Ceny
- Kvalita
rychlost
dobré
Řekla bych ze obchod spatny neni , komunikace na jedničku. Jen bych teda přivítala kdyz prochazim stránky a chci koupit granule jsem nucena rozkliknout protoze nevim zda jsou pro stene nebo pro dospělé pejsky. Bohuzel ale s cim mam hodne spatnou zkusenost jsou kosti serrano šunkova ;( neskutecne to pachlo ale protoze jsem je nikdy nekupovala tak jsem si myslela ze to zřejmě tak ma byt, no ted vim ze nema a kosti byli zkažené pejska jsem léčila skoro tyden z nehezke stolice, takže vim ze uz nikdy nekoupim bohuzel.Ostatni letelo do kose. Konezerva skvěla a granule taktez ale urcite ne hypoalergenní. Koukám ze uz to píšou skoro u všech co neobsahuji obiloviny a soju, ale nejde jen o to zalezi i na mase, nastesti asi zrejme nasemu pejskovi nevadi.
- Super granule
Niic
S obchodem spokojen,ale mohla by být za tu dobu co odebírám granule nějaká sleva.
Objednáno opakovaně, vždy doručeno rychle, bez problémů
- rychlé vyřízení objednávky
- Rychlé dodání vše ok
kvalita, rychlost
Vždy dorazí rychle , jsem spokojena, naším pejskům chutná