- rychlé dodání, kvalita nabízeného zboží
- Rychlé, vstřícné jednání (telefonické i emailové),ochota, maximální snaha vyjít vstříc.
Obchod doporučuji. Proveden opakovaný nákup. Rychlé, vstřícné jednání (telefonické i emailové),ochota, maximální snaha vyjít vstříc.
- Tento obchod plně doporučuji. Vstřícná, rychlá komunikace, jak emailová, tak telefonická za účelem upřesnění doručení. Neskutečně hbitá dodací lhůta. Spokojenost s výrobkem natolik, že objednávám další. Izolační sluchátka pro děti na koncerty rodičů a prarodičů těsní a chrání sluch více, jak profi sluchátka pro dospěláka ! Mohu posoudit, na vlastní uši je vyzkoušel profesionál a byl nadšen! Vše SKVĚLÉ! Plně DOPORUČUJI A DĚKUJI.V.K.
- Rychlost vyřízení objednávky
Objednávala jsem zde poprvé na základě recenzí a můžu jen přidat kladné hodnocení a obchod doporučit . Objednávka byla doručena v krátké době a v naprostém pořádku. S výrobkem jsme spokojení.
- Perfektní, milá komunikace
- Zboží velmi rychle připraveno k vyzvednutí
- rychlá doba dodání
Rychle dodání,
dobrá komunikace -
Napsali mi ze zbozi co sem si
- Komunikace
- Rychle vyrizeni objednávky
- Ochotně poradili
- Super komunikace
Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. (Autor hodnocení nesmí být spřízněný s hodnoceným obchodem)
- Vyzvednutí v místě bydliště nezpoplatněno
Bezkonkurenční rychlost, výborná komunikace. Jeden den objednáno, druhý den vyzvednuto.
Výborné.
- Velmi ochotní
- Rychle odeslani
- Rychle vyřízení
- Skvělá komunikace
Rychlé a pohodlné objednání z domova. Zboží dorazilo včas a v pořádku.
Skvělá komunikace, rychlé dodání, krásné zboží. Doporučuji!
- Skvělá komunikace
- Rychlost dodání
- Zboží vypadá ještě lépe jak na obrázku
Reakce obchodu Goodystore
Dobrý den, děkujeme za recenci !
Za tým Goodystore.cz - Lenka