Jakožto začátečník v golfu jsem požádal Mgr. Kunce o výběr příslušenství ke 2 golfovým vozíkům, které jsem u něho zakoupil: 2 deštníků a dalších potřebných komponentů. S ústním požadavkem, aby vše bylo kompatibilní s vozíky. Následně jsem obdržel CN, kterou jsem potvrdil a celou objednávku uhradil. Zboží bylo doručeno dle domluvy. Po cca 2 měsících (při prvním použití deštníků) jsme zjistily, že deštníky nejsou vůbec vhodné k vozíkům (v držáku nejdou zafixovat). Při následné komunikaci/reklamaci mi bylo Mgr. Kuncem sděleno "nemohu vyměnit, co bych s tím dělal, to bych už neprodal, jste první kdo mne na tuto skutečnost upozornil, sám jsem to nevěděl...ale dám vám super cenu na deštníky nové...." Co k tomu dodat - absolutně neprofesionální a neklientský přístup. Z tohoto důvodu nedoporučuji. A.Reitoral
- komunikace
- serióznost
- vstřícnost a rychlost
Dnes první zkušenost s obchodem, osobní převzetí. Od první telefonické komunikace přes předvedení zboží až po předání a platbu, vše v pohodě, seriózně a přátelsky. Zůstávám klientem a ostatním doporučuji!
- Price
- Speed of delivery
- Available products
Simply the best site in Czech Republic to shop for golf stuff. Cheapest on almost everything, fastest delivery possible (max: 2 days w/o weekends). Absolutely unbelievable. Will order again.
- Nejlepší ceny, rychlé dodání, vtipná komunikace:-)
dlouhodobě spokojena
- Super obchod
- O
Super obchod
- Rychlost dodání, komunikace. Okamžité vrácení peněz za nevyhovující rukavici.
První objednávka a jsem velmi mile překvapen. Budu nakupovat nadále.
- Cena, rychlost, komunikace.
- Ceny, dodací lhůta
Super obchod
- Neuvěřitelná rychlost doručení zboží... cca 18 hodin. Věci na golf budu příště opět hledat na Golf UK.
Naprostá spokojenost.
- Naprostá spokojenost se zbožím a službami. Moje první objednávka nebyla rozhodně poslední.
Rozhodně doporučuji
- U kluků nakupuji dlouho a rád. Jsou to dobří hráči, takže na jejich rady dám. Nej ceny a přístup!
Rozhodne doporučuji
- Rychlost. Dobrá komunikace. Značkové zboží za super ceny.
Doporučuji a budu zde nakupovat opět.
- Vše naprosto v pořádku. Doporučuji!
Vše naprosto v pořádku. Doporučuji!
- bleskové dodání, kvalita a super cena
Doporučuji všem.
- Rychlý obchod za super ceny.Moje třetí objednávka a vše naprosto v pohodě, doporučuji
Levnější zboží než v Britanii
- Mohu jen doporučit super obchod
Mohu jen doporučit super obchod
- Dobrá komunikace,rychlé dodání,jednoznačně nejlepší ceny na spotřební golfové zboží
Doporučuji, neboť zde nakupuji velmi často.
- 100%
Rychlé doručení, super cena!
skvělá komunikace, rychlé doručeni, DOPORUČUJI