Poukázka v hodnotě 1.000 Kč nebyla doručena. Dopravce mne nekontaktoval, zásilku nedoručil, i když jsme na adrese celý den přítomni. A nyní mi bylo Vámi sděleno, že si to mám vyřídit s dopravcem. To jako vážně?!!! Já s ním žádnou smlouvu na dodání nemám, vy to musíte řešit jako reklamaci s Vaším partnerem, dopravce můj obchodní partner není. Své zboží jsem zaplatila a požaduji jeho dodání nebo vrácení peněz!!!!!!!!!!!!

Reakce obchodu GolfArts.cz

Vážená paní Turková,

dle informací DPD, které jsme dnes zjistili, vám byla zásilka doručována hned dvakrát a ani jednou nebyl u vás na uvedené adrese nikdo přítomen. Nemohla být tudíž doručena. Kdyby jste dopravce kontaktovala sama a hned v momentě, kdy vám zásilka nebyla poprvé doručena, tak ji již dávno máte u sebe. Každému zákazníkovi chodí do emailu i do sms info s číslem zásilky a hlavně s datem a přibližným časem doručení. Tím, že jsme vám doporučili, abyste DPD kontaktovala sama, jsme chtěli docílit toho, aby vaše zásilka byla u vás co nejdříve.

Michal Šmehlík
    obchodní ředitel

• Velký výběr, ochotní a zkušení prodejci, dobré poradenství

Vše na jednom místě v příjemné atmosféře

vše proběhlo rychle, pěkně zabalené, super

super fast and good selection and price :)

Všechna potvrzení bohužel skončila v junk mailu. Den po vypršení třídenní lhůty na vyzvednutí produktu jsem šel do obchodu v Holešovicích, abych se informoval o stavu objednávky a případně objednávku vyzvedl. Bylo mi řečeno, že objednávka a tím i původní cena vypršela. Po řadě nákupů v tomto obchodě bych ocenil lepší komunikaci a případně telefonické upozornění - podotýkám, že obchod očividně netestuje, zda jsou e-maily správně doručovány.

přemrštěná cena dopravy, 190 Kč za miniaturní balíček je dost

• Zatím většinu nákupů provádím v tomto obchodě ať již osobně nebo prostřednictvím internetu. Vždy jsem velmi spokojena s jednáním i zakoupeným zbožím.

Zatím jsem žádnou nepotkala.

• Jedinečnost

dobry obchod

• skvele služby, ochotný personál

Rychlost, skvěle komunikace, perfektní služby a ochotný personál.

široký sortiment, rychlé dodání - paráda. Rozhodně vím kam zajít i příště!

Velmi prijemny personal v obchode, urcite doporucuji

Rychlost, bezproblémové parkování. Milá a vstřícná obsluha. Naprostá spokojenost.

• Velký sortiment předních značek skladem
    • Zajímavé cenové akce na vybrané značky dle úspěchů hráčů na turnajích
    • Velmi ochotný personál

Velmi dobré

• Rychle vyřízená objednávka

Spolehlivý obchod

• Kvalitní zpracování objednávky

rychle dodani, kvalitni zbozi

Přišla jsem do obchodu bag byl připraven zaplatila a zboží radostně odnesla

• Rychlost, skladovost, velký výběr