- rychlost odeslání - dodání
- nečtou poznámky pro prodejce v jejich vlastním systému !!
Reakce obchodu Golden House
Dobrý den, omlouváme se za naše přehlédnutí, děkujeme za vaše hodnocení a budeme se těšit na vaši další návštěvu v našem e-shopu.
Team Golden House -
Kupovali jsme zlatou cihličku pro nově narozenou vnučku a paní aby jsme to stihli než za vnučkou pojedeme, velmi ochotně zařídila ještě odpoledne její odeslání. Ochota je tady na prvním místě a to se dnes už moc nevidí. Příští nákup uděláme rozhodně zase tady.
Reakce obchodu Golden House
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení a budeme se těšit na vaši další návštěvu v našem e-shopu.
- Dobrá komunikace
- Doprava zdarma
Team Golden House -
- výborná a rychlá komunikace
- rychlost dodání
Team Golden House -
- Dobrá cena a rychlost vyřízení objednávky.
- Milý personál
- cena, komunikace
- cena,rychlost dodání
Rychlé jednání, perfektní balení
- Komunikace
- Rychlé doručení Českou poštou
Team Golden House -
- o něco lepší ceny než jinde
- příjemná a milá obsluha
- v centru, na metru
- Slušná cena bez poštovného
- Druhý den doručeno českou poštou
Team Golden House -
Bezproblémové, rychlé a nejlacinější.
Team Golden House -
Nižší ceny na Prahu a rychlá reakce
Team Golden House -
Velmi milý a vždy ochotný personál
Team Golden House -
Pokud kupuji něco za takové peníze, bylo by dobré ,zboží poslat až domů, jako to dělají normální obchodníci a ne pouze na poštu, kde si musím vystát dlouhou frontu.
Reakce obchodu Golden House
Vážený zákazníku, doručení vaší zásilky v hodnotě 175 000 Kč Českou poštou cenným psaní pojištěným na celou hodnotu zásilky nás stálo více jak 300 Kč. Tuto službu jste měl zdarma. Budeme velice rádi, když nám a jiným obchodníkům doporučíte jinou přepravní službu v ČR, která pojistí zásilku v této hodnotě a nebude stát tisíce korun jako tomu je společností typu FEDEX a podobně. Přesto děkujeme za vaše hodnocení a jakmile nalezneme jinou a cenově dostupnou službu v ČR tak ji začneme používat.
- Rychlost,cena,nové slitky
- Neskutečná rychlost dodání