- spolehlivost a rychlost
Reakce obchodu Golden House
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení a budeme se těšit na vaši další návštěvu v našem e-shopu.
- Nejlepší cena
- Milá obsluha
- Rychlé vyřízení zakázky
- Doručeno do 2 dnů
- Komunikace
Team Golden Hous -
- okamžité vyřízení
- Prodejna se nachází v centru Prahy
Byl jsem s nákupem naprosto spokojen.Jedinou avšak dost důležitou věc bych podotkl.Vzhledem k tomu že se prodejna nachází v rušné pasáži a naproti je přes výkladní skříně kadeřnictví zcela odkrytý prostor pro kupující,nezdá se mi to v dnešní době jako příliš ne bezpečný způsob provádění transakcí v hotovosti a ve vybírání takto drahého zboží. Třeba jsem příliš opatrný...
Reakce obchodu Golden House
Dobrý den, děkujeme za váš komentář. Co se týče platby v hotovosti tak objednávky nad 1000 Kč jsou v hotovosti hrazeny v zadních a tedy diskrétních prostorách našeho showroomu. Nikdo tedy transakce v hotovosti z protějších prostor České pošty pozorovat nemůže. Bylo tomu tak i ve vašem případě. Přesto děkujeme za váš podnět. Přejeme hezký den a budeme se těšit na vaši další objednávku. Váš Golden House team
- Rychle vyřízené
Team Golden House -
nejlepší ceny na trhu,velmi rychlé dodání zboží
- Rychlost komunikace
- Nejlepší cena
- Příjemná obsluha
Team Golden House -
Dne 13.03. jsem objednal, 14.03. potvrzení o úhradě a ve stejný den bylo zboží odesláno. Tady u obchodu dorazilo zboží dříve než u konkurenčních obchodech, kdy jsem ve stejný den objednal podobné zboží.
- Rychlost dodání
- Informována obsluha
S nákupem jsem spokojen. Zejména mne zaujala velice výhodná cena. Dále jsem byl nadmíru spokojen s informovanou obsluhou na pobočce, kde mi paní vše vysvětlila
a odpověděla na všechny mé otázky.Reakce obchodu Golden House
včasné bezproblémové dodání
Naprostá
- Dobrá komunikace
Spokojenost, doporucuji
vše šlapalo jak hodinky
Team Golden House -
rychlé vyřízení objednávky, skvělá komunikace
skvělé ceny, rychlost dodání
Dobré, vstřícná komunikace, rychlá reakce na požadavky a rovněž rychlé vyřízení objednávky.
- Rychlost odezvy
Vše OK, děkuji