- super cena, možnost nákupu v různých cenových relacích
- možnost dodání zboží v odloženém termínu
- zatím jsem žádnou nenašel
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Děkujeme za plný počet hvězdiček. Jsme rádi, že jste přes vaše opakované nákupy v našem obchodě zatím nenašel žádný mínus. Budeme dále vytrvale dodávat takový servit, aby to tak zůstalo při každé Vaší další objednávce. Rádi vycházíme vstříc zákazníkův v jejich specifických požadavcích, pokud je to v našich silách.
Těšíme se na další vaši objednávku, bez ohledu na to, v jaké cennové relaci bude :-).
Ivan Slavický -
- Zde jsem nakoupil již několikrát a vždy jsem byl s nákupem velmi spokojen.
Jinde nekupuji.
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Vaše vyjádření, že nekupujete jinde hovoří za vše. Vaše loajalita je pro nás obrovským závazkem k tomu, abychom dodávali i nadále naše služby a výrobky světových mincoven na nejvyšší možné úrovni.
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další obchody.
Za celý tým GOLD & SILVER Ivan Slavický -
Jsem velmi spokojen. Zásilka dorazila opravdu rychle a v pořádku. Mohu jen doporučit...
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Děkumeme za 100% hodnocení a plný počet hvězdiček. Zboží skladem, máme skutečně skladem, proto chodí zákazníkům rychle. Zboží balíme pečlivě, protože jde o hodnotné zboží.
Děkujeme za vaše doporučení a budeme rádi, když se na nás obrátíte zase příště.
Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický -
- Ochota
- Vstřícné jednání
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Moc děkujeme za 100% hodnocení. Jsme rádi, že se na nás opakovane obracíte a nakupujete zboží. Budeme i nadále poskytovat naše služby ochotně, vstřícně a rychle :-). Ivan Slavický
Vše v nejlepším pořádku,rychlé doručení!!
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Děkujeme moc za Vaši recenzi!
Je skvělé slyšet, že jste byl spokojen s rychlostí doručení. Snažíme se vždy plnit očekávání našich zákazníků co nejlepším způsobem. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv potřeby nebo dotazy, jsme zde pro Vás.
Přejeme Vám hezký den a těšíme se na Vaše další nákupy!
Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus -
S nákupem jsem byl spokojen. Vše proběhlo v pořádku.
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Velmi Vám děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu.
Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen a že vše proběhlo bez komplikací. Naším cílem je vždy zabezpečit hladký a spolehlivý nákupní zážitek pro naše zákazníky. Těšíme se na vaše další nákupy u nás v budoucnu!
Přejeme Vám příjemný den.
Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus -
Vše perfektní, rád zde opakovaně nakupuji.
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Moc si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení a Vaší věrnosti!
Je nám ctí, že si nás opakovaně vybíráte pro Vaše nákupy. Budeme se i nadále snažit splňovat a překonávat Vaše očekávání. Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další spolupráci s Vámi.
S upřímným pozdravem a přáním krásného dne.
Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus -
- Dobré ceny rychle doporučení komunikace
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Děkujeme za váš pozitivní názor!
Jsme rádi, že jste spokojen s našimi cenami, rychlostí a komunikací. Naším cílem je poskytnout zákazníkům co nejlepší zážitek při nákupu. Pokud byste měl jakékoli další dotazy či připomínky, jsme zde pro vás.
Těšíme se na další spolupráci a přejeme vám krásný den!
Velmi dobra volba
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu!
Těší nás, že jste byl spokojen s Vaší volbou a doufáme, že Vás i v budoucnu nezklameme. Pokud budete mít jakékoli otázky či potřeby, jsme zde pro Vás.
Přeji krásný den a těšíme se na další spolupráci!
Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus -
- první zkušenost je výborná a plně obchodu důvěřuji
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Velmi si vážíme vašich slov a jsme nadšeni, že vaše první zkušenost s námi byla výborná!
Vždy se snažíme dělat maximum pro spokojenost našich zákazníků. Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další spolupráci s vámi.
Přejeme Vám hezký den.
- Solidní jednání,dobrý ceny
Vždy velká spokojenost,doporučuji velice
Reakce obchodu GOLD & SILVER
Moc děkujeme za hodnocení. Těší mě, že jste s námi spokojen a opakovaně nakupujete u nás.
Marketigoví odborníci říkají, že je lepší mít průměrné hodnocení 98%. Údajně 100% hodnocení není tak důvěryhodné.
Já chci, aby náš tým odváděl vždy 100% výkon a zákazník odcházel spokojený.
Uděláme vše, abychom v příštím obchodě získali Vaše hodnocení na 100%.
Ivan Slavický -
Přebráno v zastoupení, zatím jsem zboží neviděla, ale zdá se, že vše proběhlo v pořádku.
Reakce obchodu GOLD & SILVER
děkujeme za Vaše hodnocení. Doufáme, že až si zboží prohlédnete, budete plně spokojena. V případě jakýchkoliv otázek nebo připomínek jsme vám k dispozici.
Těšíme se na další spolupráci.
- rychlé seriozní jednání
Reakce obchodu GOLD & SILVER
děkujeme za Vaše krátké, ale výstižné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s naším přístupem. Pokud byste měl v budoucnosti další otázky nebo potřeby, neváhejte se na nás obrátit.
Těšíme se na další objednávky.
- rychlý
- profesionální
- přehledný
- hodně dobrý ceny
Už jsem nakupoval dvakrát a pokaždé maximální spokojenost. Kupoval jsem investiční 1 oz. mince a měli nejlepší cenu.
Reakce obchodu GOLD & SILVER
velmi si vážíme Vašich slov a děkujeme za opakovanou důvěru v naše služby. Těší nás, že oceňujete naše rychlé a profesionální
jednání, stejně jako konkurenceschopné ceny. Pro nás je spokojenost zákazníků klíčová a snažíme se vždy nabídnout jen to nejlepší.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi a děkujeme, že jste si nás vybral.
- Ochota
- Vstřícnost
Jako vždy vše v pořádku včetně skvělé domluvy.
Reakce obchodu GOLD & SILVER
srdečně děkujeme za Vaši pěknou recenzi. Jsme potěšeni, že jste spokojen s naším přístupem a domluvou. Spokojený zákazník
je pro nás klíčem k úspěchu.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi.
cena, sortiment, rychlost
Reakce obchodu GOLD & SILVER
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste spokojený s naší cenovou politiku, bohatým sortimentem a rychlým dodáním
Těšíme se na další objednávky od Vás.
- neskutečně pružní
Reakce obchodu GOLD & SILVER
děkujeme za Vaše krátké, ale velmi výstižné hodnocení! Snažíme se být co nejflexibilnější a reagovat na potřeby našich zákazníků.
Těšíme se na další objednávky.
Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus -
Dobrá komunikace, vstřícné jednání, rychlé odeslání zboží
Reakce obchodu GOLD & SILVER
srdečně děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojený s komunikací, naším jednáním a rychlostí odeslání. Vaše spokojenost je pro nás nejvyšší prioritou.
Těšíme se na další spolupráci a přejeme Vám hezký den!
- SKVĚLÁ KOMUNIKACE A VSTŘÍCNÉ JEDNÁNÍ REFLAKTUJÍCÍ PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA
VELMI DOBRÁ SPOLUPRÁCE, VSTŘÍCNOST A KOMUNIKACE. SERIÓZNÍ JEDNÁNÍ A PŘEDEVŠÍM SLUŠNĚ CENY. TO NENÍ V DNEŠNÍ DOBĚ TAK ÚPLNĚ OBVYKLÉ. ZÁRUKOU JE ALESPOŇ PRO MNE JMÉNO SLAVICKÝ
Reakce obchodu GOLD & SILVER
moc děkujeme za Vaše laskavá slova a za tak pozitivní hodnocení našich služeb. Snažíme se vždy vycházet vstříc našim zákazníkům a těší nás, že to oceníte. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi a děkujeme za důvěru, kterou vkládáte do jména Slavický.
Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus
S poděkováním se připojuji k Matějovi. Vážím si důvěry, kterou ve mě vkládáte. Ivan Slavický -
vše co jsem objednal přišlo včas ,dobře zabaleno a nepoškozeno
Reakce obchodu GOLD & SILVER
opravdu si vážíme Vaší zpětné vazby a jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí dodání a kvalitou balení. Snažíme se pro naše zákazníky dělat to nejlepší.
Děkujeme za důvěru a těšíme se na Vaši další objednávku.
Za tým GOLD & SILVER Matěj Kraus