• funguje dobře

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Vážený pane Doktore, děkujeme za pozitivní hodnocení a 5 hvězdiček.

Moc si vážím pozitivního komentáře, dělali jsme vše co bylo v našich silách a nakonec se to povedlo. Věřím, že další Vaší objednávku vyřídíme rychleji, jak je to u nás standardní.

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

Seriozní jednání, snaha vyjít klientovi vstříc. Slušné ceny v protikladu ke knkurenci.

Místo doručení na příslušnou adresu nutno vyzvednout na pobočce České pošty. Může ale jít o neplnění závazků ze strany České pošty.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za téměř 100% hodnocení. Rádi to příště dotáhneme na plný počet :-).

Pokud je to v našich silách, vyjdeme klientovi vstříc. Ano, ceny se v rámci možností snažíme držet mezi nejlevnějšími.

Chápeme, že je nepohodlné chodit na poštu, zejména v tento předvánoční čas. Česká pošta má bezpečnostní limity na doručování hodnotných zásilek. Zřejmě patříte do oblasti, kde se tyto limyty dodržují. To byl důvod, proč jste musel na poštu pro zásilku.

Máme individuální doručení zboží na adresu. Při větších objemech zdarma.

Rychlost dodání

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za 100% hodnocení a vaše opakované objendávky.

Rychlost je důležitá, nyní ve vánočním čase ještě více.

Budeme rádi, když objednávky na našem obchodě budete realizovat i nadále.

• rychlost

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za vaše hodnocení plným počtem hvězdiček.

Jsme potěšeni, že jste po této první objednávce a pozitivní zkušenosti využila náš obchod znovu.

Budeme rádi, když si i v budoucnu budete pro nákup investičních kovů využívat náš obchod.

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

• Tradičně, skutečně tradičně, vynikají zkušenost s tímto e-shopem. Zakázka je vždy vyřízena v nejkratším možném termínu. Zboží je perfektně zabaleno a chráněno tuhou krabičkou proti poškození poštovní dopravou.
    • Ceny v tomto obchodě jsou pro zákazníka velice lukrativní, tedy nízké, což mě nadále bude poutat k tomuto dodavateli.
    • Zájemcům o pořízení investičních kovů e-shop osobně doporučuji.

Vážený pane Inženýre,

moc děkujeme za podrobrý popis Vašich zkušeností s naším obchodem, stejně jako Vaše opakované objednávky. Víc se rozepisovat nebudu, váš popis je dokonalý a nemám k němu co víc dodat.

S úctou Ivan Slavický

Naprostá spokojenost. Doporučuji.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za pochvalu, doporučení a Vaší první objednávku.

4,5 hvězdičky tipuji na překlep. Ale i kdyby nebyl, tak je vylepšíme na pět při další objednávce :-).

• Výhodné ceny
    • Zajímavé zboží
    • Rychlé dodání
    • Zákaznický servis
    • Doprava pouze poštou za 150,-

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Vážíme si, že přes mínus za dopravu jsme od vás obdrželi 100% hodnocení.

Snažíme se vybírat různý sortiment, tak aby byl zajímavý pro naše zákazníky. Současně máme vlastní skladové zásoby, tak aby jsme mohli zboží dodávat co nejrychleji. Současně se na nás mohou zákazníky obracet se svými požadavky.

Každý může mít s Českou poštou jinou zkušenost. My však jsme hledali co nejlepší poměr v cena/výkon a v tom jednoznačně Česká pošta vyhází nejlépe.

Navíc jsme odeslali tisíce objednávek našim zákazníkům a neztratila se ani jedniná. V tomto oboru je takové statistika vyjímečná.

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

Velice vstřícné a rychlé vyřízení objednávky. Mohu vřele doporučit.

Děkujeme za 5 hvězdiček.

Moc nás těší, že jste hned po první objednávce u nás našla čas a napsala jste hodnocení našeho obchodu. Pevně věříme, že také při dalším nákupu drahých kovů se opět obrátíte na náš obchod. Budeme se snažit vyřídit ji stejně rychle jako tuto první.

• dôkladne zabalený tovar
    • prehľadná web stránka

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za 100% hodnocení.

Snažíme se balit zboží tak, aby se při přepravě nepoškodilo, přecejen nejde o nic levného.
    Jsem rád, že se vám líbí přehlednost našich stránek. Je důležité aby človek rychle našel to, co hledá.

Děkujeme za vaše opakované objednávky a těšíme se na další.

• VŽDY SKVÉLÁ PRÁCE.RYCHLE PŘESNĚ. VÝBORNÁ KOMUNIKACE

KAŽDÉMU KDO MÁ O TENTO SORTIMENT ZBOŽÍ ZÁJEM VŘELE DOPRUČUJI. SOLIDNÍ PŘÍSTUP, SKVĚLE POSTAVENÝ OBCHODNÍ MODEL, ZAMĚŘEN NA ZÁKAZNÍKA A NE JEN MAXIMALIZACI ZISKU.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za 5 hvězdiček a krásné hodnocení.

Právě pro takové zákazníky, jako jste vy, nás těší dělat naší práci. V každém obchodě by měl být zákazník na prvním místě. Domnívám se, že tato komodita si to vyloženě vyžaduje. Vstřícný přístup k zákazníkovi je cesta k dlouhodobé prosperitě a my tady chceme přinášet služby ještě hodně dlouho.

• rychlé jednání
    • prodejna v Praze

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za 100% hodnocení.

Naší výhodou je, že široký sortiment máme skladem ihned k dispozcici. Můžeme tak nejběžnější zboží dodávat obratem. Prodejna v Praze umožuje vyzvednout zboží a také pohodlně zaplatit při předání zboží hotově nebo okamžitým bankovním převodem.

Věřím, že vás naše služby a dodání u vás osvědčili a třeba se zase potkáme při dalším vašem nákupu.

• Spolehlivý obchod, skvělá komunikace

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za 5 hvězdiček.

Se zákazníky jako jste vy je fajn komunikace. Mimochodem, máte skvělý vkus na objednávané zboží.

Vaše další objendávka bude jistě zase vyjímečná.

Komplexní profesionalita prodeje.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Vážený pane Doktrore, děkujeme za udělení pěti hvězdiček.

Vypadá to, že jsme splnili Vaše požadavky ve všech ohledech. Moc nás to těší.

Věřím, že i příště budeme tak komplexní jako u této vaší první objednávky.

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

• Vždy doručení ok,ceny ok,solidní jednání

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za vaše ocenění 5 hvezdičkami.

Jsme rádi, že jste s našim doručením a cenami zboží spokojen. Solidní jednání v tomto oboru považujeme za klíčové jsme rádi, že ho také oceňujete.

Budeme rádi, když náš obchod budete využívat i nadále.

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

• příjemné jednání, rozumné ceny

Děkujeme za 5 hvěudiček.

Jsme rádi, že jste vyzdvihl právě příjemné jednání ve vašem komentáři jako plus při vašem prvním nákupu a návštěvě u nás. Moc mě těší, že ceny našeho obchodu považujete za rozumné. Díky za komnetář a těšíme se na Váš další nákup.

• Příznivé ceny
    • velký výběr

Nákup proběhl bez problémů

Děkujeme za 5 hvězdiček.

sme rádi, že vás zaujaly naše ceny a výběr při Vaší první objednávce u nás.

Věřím, že když budete zase mít chuť nakupovat drahé kovy, poctíte nás vaší návštěvou.

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

• Ten obchod je prostě fajn.

Příjemný nákup, výborná cena, rychlost, skvělá komunikace, prostě tam nakupuji rád a budu v tom pokračovat.

Děkujeme za 5 hvěudiček.

Když je fajn obchod, tak má fajn zákazníky, jako jste vy.

Jsem rádi, že muž tak přilehavého jména bude pokračovat v nákupech u nás :-). No a když budeme mít štěstí, vytvváme a budeme dodávat skvělé služby i dále, třeba u nás někdy nakoupí i pan Zlatý :-).

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

• Vše v naprostém pořádku.
    • Nic.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Dobrý den, děkujeme za pět hvezdiček. Jsme rádi, když naši zákazníci po dokončení objednávky vyhodnotí, že naše služby a výrobky jsou v naprostém pořádku. Těšíme se na další obchody. Ivan Slavický

Rychlé dodání.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za 5 hvězdiček, vaše stručné a jasné dodnocení. Je pravda, že rychlost je v našem oboru jedním z důležitých kritérií, pro které si nás zákazníci vybírají.
    Vážíme si toho, že opět po čase zavítal na naše stránky a nakoupil zboží.

Ivan Slavický

• Telefonní podpora obchodu
    • Pomoc při způsobu platby
    • Rychlá dodávka
    • Zboží v perfektním stavu
    • Průběžná informovanost o stavu zakázky

Nakupovala jsem přes Heureka a jejich platební portál PayU mi odmítnul platbu kartou (jak se stalo již vícekrát) a obchod Gold&Silver mi zavolal a umožnil jinou variantu platby.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za 5 hvězdiček a podrobný popis situace. Jsme rádi, že jste u nás nakoupila opakovaně. Takto rozsáhlá recenze je důležité pro ty, kteří se rozhodují nakoupit zboží, které rozhodně není levné.

Vždy hledáme nejlepší řešení pro naše zákazníky. Jsme zde proto, abychom vyřešili veškeré požadavky našich zákazníků a dodali jsme jim servis podle toho co potřebují. Tak kde jiní skončí, my se nevdzáváme. Je to jeden z mnoha důvodů, proč k nám zákazníci vracejí, mají v nás důvěru a mohou nás klidný svědomím doporučit svým nejbližším.

Ivan Slavický