• rychlé dodání
    • dobrá komunikace

• RYHLOST, SOLIDNOST
    • VÝBORNÁ KOMUNIKACE

Žádnou nevýhodu jsem nenašel. Vždy jsem bezezbytku spokojen! Tato zkušenost je dlouhodobá.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za maximální hodnocení našeho obchodu.

Jsem rád, že náš obchod vnímají jako solidní. To je vlastnost, která nesmí obchodníkovi s drahými kovy chybět.
    Zákazníci, jako Vy, kteří u nás dlouhodobě nakují a píší nám recenze jsou naším největším pokladem.

Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

• Ceny
    • Rychlost dodání
    • Komunikace

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za téměř dokonalé hodnocení. Moc si vážíme zákazníků, kteří nakupují opakovaně jako vy. Kdo je připraven, není z měnové reformy překvapen.

Prošel jsem Vaše objednávky a zřejmě jsem přehlédl něco v čem jsme mohli být lepší. Když budete mít pocit, že něco nefunguje na 100%, tak mi napište nebo zavolejte. Ivan Slavický

• Ceny
    • Rychlost dodání
    • Komunikace

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Díky za dokonalé hodnocení a pět hvězdiček. Tady jsme to zvládli. Platí to co jsem napsal. Jesli máte pocit, že něco nefungovalo perfektně, dejte vědět. Nejsme dokonalí a zpětná vazba našich zákaníků nám pomáhá se zlepšovat. Ivan Slavický

• rychlost, zbozi v souladu s objednavkou

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za 5 hvězdiček. Rychlost dodání zboží je naší silnou stránkou. Jsme rádi, že ji oceňujete. Věřím, že také příště bude vše v naprostém pořádku. Za tým GOLD & SILVER Ivan Slavický

Profesionalita prodeje

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za 5 hvězdiček, Vaši objednávku a hodnocení. Jsme rádi, že nás vnímáte jako profeisonály.

Domnívám, se že obchod v tomto oboru si zaslouží být realizovám pouze profesionály.

Díky moc a těšíme se na příště. S úctou Ivan Slavický

100 % spokojenost

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za 5 hvěziček a hodnocení. Co více než 100% spokojenost našeho zákazníka si můžeme přát. Tak ať nám to v této 100% spokojenosti vydrží co nejdéle. Za celý náš tým, který se na Vaší spokojenosti podílel ještě jednou děkujeme. Ivan Slavický

Perfektní jako vždy!!!

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za vašich pět hvězdiček. Jsme rádi, za zákazníky, kteří u nás opakovaně nakoupí a jako bonus nám znovu udělí komentář. Tak třeba zase někdy u nás osobně. Ivan Slavický

• Rychlost vyřízení objednávky
    • Zboží bylo výborně zabaleno.
    • Celý obchod proběhl bez problémů.
    • Doprava pouze kurýrem (5000 CZK) nebo Českou poštou (150 CZK) a osobně na pobočce (zdarma)

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za téměř 100% a velmi oceňujeme, že jste nám napsal v čem se můžeme zlepšit.

Našim hlavním partnerem pro doručování je Česká pošta. Jistě se najde mnoho zákazníků, kteří s doručováním České pošty nemají nejlepší zkušenosti. A možná překvapivě k nim patříme i my. Ne vždy nám doručovatel balíky doručí a raději to nechá na poště. Dozvíme se to díky tomu, že sledujeme sledovací čísla doručovaných zásilek.

Česká pošta doručuje 98% našich zásilek do druhého dne od našeho odeslání. Jen Alza tvrdí, že to umí rychleji :-).

Česká pošta má jako jediný dopravce pojištění zásilek až do 1 mil. za rozumné ceny. Vyzkoušeno u více než 12.000 zásilek bez jediné ztracené.

U objednávek od 1 mil. CZK zákaník neplatí dopravu a zboží mu osobně doručujeme. (5000 CZK) je pro zásilky do 1 mil.

Zásilky si můžete nechat poslat na jakoukoliv pobočku České pošty.

Na stránkách české pošty si můžete objenat vyzvednutí zásilky na určitý čas. Po příchodu na poštu zadáte kód z emailu a jste hned první na řadě. Doporučuji tuto službu využívat.

Česká pošta připravuje možnost doručování do boxů, které jsou příštupné 24/7. Jakmile budeme mít možnost tuto službu využít pro námi doručované zboží, neprodleně ji zavedeme do způsobu doručení pro naše zákazníky.

Děkuji všem, kteří mé delší vysvětlení dočetli až sem.

Když budete mít jakékoliv další návrhy na vylepšení našich služeb, jsem vám k dispozici. Ivan Slavický

Splnil očekávání

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Velice děkujeme za Vaši recenzi a Vaše doporučení našeho obchodu. Jsme nesmírně potěšeni, že jsme splnili Vaše očekávání a že Vaše zkušenost s námi byla pozitivní. Martin Kozár.

Vše v naprostém pořádku.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Moc děkujeme za 5 hvězdiček. Jsem rád, za Vaše hodnocení. Obchodujeme s cenným zbožím a naprostý pořádek je jediná možnost, jak má tento obchod vypadat. Děkujeme moc a těšíme se na příště. Ivan Slavický

Slušné ceny a rychlé dodání.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu ohledně našich slušných cen a rychlého dodání. Jsme velmi potěšeni, že jste byl spokojen s naším cenovým nastavením a efektivitou při zpracování a expedici Vaší objednávky. Martin Kozár.

Vše proběhlo rychle a bez problémů. Doporučuji.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a za Vaše doporučení. Jsme nesmírně potěšeni, že Vaše zkušenost s naším obchodem byla rychlá a bezproblémová. V Gold & Silver je pro nás prioritou zajistit, aby každý nákup byl co nejpohodlnější a nejefektivnější pro naše zákazníky. Martin Kozár.

Rychlé dodání.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za Vaši recenzi a za ocenění rychlosti našeho dodání. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání v oblasti rychlého a efektivního servisu. V Gold & Silver klade důraz na to, aby každá objednávka byla zpracována a doručena co nejrychleji. Martin Kozár.

Děkuji.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme za Vaši kladnou recenzi a Vaše 100% doporučení našeho obchodu. Jsme opravdu potěšeni, že jste s námi měl tak pozitivní zkušenost, a že se cítíte dostatečně spokojen s našimi službami, abyste nás doporučil ostatním. Martin Kozár.

• Rychlá spětná vazba

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme, jsme velmi potěšeni, že oceňujete rychlost naší spětné vazby a že jste s naším obchodem 100% spokojen. V Gold & Silver je pro nás prioritou poskytovat rychlou a efektivní komunikaci, aby zákazníci měli co nejpříjemnější zkušenost. Martin Kozár.

• Bezkonkurenční ceny.

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Děkujeme Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a ocenění našich bezkonkurenčních cen. Jsme hrdí, že můžeme nabízet našim zákazníkům výhodné ceny, aniž bychom obětovali kvalitu. Martin Kozár.

Rychlost

Reakce obchodu GOLD & SILVER

Vaše pozitivní zpětná vazba a doporučení jsou pro nás nejlepší odměnou a motivují nás k dalšímu zlepšování. Těšíme se na další příležitost poskytnout Vám prvotřídní služby. Martin Kozár.

Maximální spokojenost, vše v pořádku, komunikace skvělá, v době objednávky nejlevnější cena na trhu. Mrzí mě jen, že jsem neobjednal více. Objednávka vyzvednuta osobně v showroomu. Profesionální přístup.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši laskavou a podrobnou recenzi. Jsme velmi potěšeni, že jste s námi měl maximální spokojenost a že všechny aspekty Vašeho nákupu - od komunikace až po cenu a osobní vyzvednutí v showroomu - byly pro Vás skvělé zkušenosti. Naším cílem v Gold & Silver je poskytovat prvotřídní služby a produkty za konkurenceschopné ceny, a jsme rádi, že se nám to podařilo dosáhnout ve Vašem případě. Martin Kozár.

• Rychlost
    • Vyber

Mince byly rychle připraveny k vyzvednutí, velmi příjemná komunikace, vše bez problémů, obchod doporučuji.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za Vaše doporučení. Jsme velmi potěšeni, že jste byl spokojen s rychlostí přípravy Vašich mincí k vyzvednutí, naší komunikací a celkovým průběhem Vašeho nákupu. Martin Kozár.