• Velmi hezky a vkusně výběr
    • Zboží nebylo ani po 14 dnech od uhrazení faktury doručeno

Reakce obchodu girafa.cz

Dobrý den, osobně Vám byl doručen nový balíček vzhledem ke ztrátě. Děkujeme za pochopení. Monika atelier Girafa

• Před 10-ti dny objednáno, zaplaceno obratem. Před třemi dny přišla sms, že má objednávka je vyřízená. Na můj dotaz mailem mi po 2-3 dnech paní Marcela odpověděla, že se na to podívá. Možná se podívala, ale nic mi nepodepsala. Čekala bych, že se mi ozve dopravce- jak to obvykle po vyřízení objednávky bývá, ale nestalo se tak. A tak čekám a snad se dočkám!
    • Nefungující komunikace

Reakce obchodu girafa.cz

Dobrý den, to nás mrzí, ale dopravce poslal balíček zpět z důvodu nezastižení.
    Již pracuji na opětovném odeslání. Děkuji za pochopení. Monika atelier Girafa

• skvělá komunikace, rychlé doručení

• Krasne veci,caste akce a slevy

Dlouha doba dodani produktu i tech co jsou skladem.nakupuji opakovane,chybi informace o odeslani,a pak je necekane dopravcem dorucena.

Reakce obchodu girafa.cz

Dobrý den, děkujeme za hodnocení, musím však říci, že všichni zákazníci byli informováni formou sms o prodloužené době dodaní, mimořádná akce - likvidace stávajícího skladu s mimořádnou 40% slevou sebou přinesla obrovské množství objednávek, které máme možnost zpracovat pouze v delším horizontu. V případě vyřízení je vždy také zaslána sms o vyřízení, v zápětí faktura mailem a také podle podmínek dopravce by i on měl zaslat zprávu o doručení. Pokud máte nějaký návrh na vylepšení, budeme rádi. Momentálně naši firmu připravujeme na posun z rodinné (kdy vše vyřizujeme jen my osobně) na firmu se spolupracovníky a pevně věříme, že budou služby kvalinější, ale stále na osobní úrovni. Děkuji :-)

• krásné věci, kvalitní
    • jiné zboží, než ve spoustě obchodů, jedinečnost, originalita, design....

tak krásné věci, že tam utratím majlant :-)

Zboží dorazilo se špatným montážním materiálem, ale byla nabídnuta výměna.

Reakce obchodu girafa.cz

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Bohužel si nejsme jisti, zda se jedná o objednávku u nás objednanou, protože nic k montáži jsme nezasílali, byly to pouze hračky a doplňky. Girafa

Krásné zboží na webu
    S doručením spokojená
    Komunikace průměrná

• Vše bylo perfektní, komunikace, jednání
    • Nic

Vše proběhlo velmi dobře. Od komunikace přes doručení.

Dĺžka dodania tovaru bola veľmi dlhá - až dva týždne. V období pred Vianocami to môže byť dosť problém. Inak komunikácia s obchodom super - na môj mail som vždy dostala rychlo odpoveď.

Reakce obchodu girafa.cz

děkujeme moc, naše doba dodání je většinou 2-3 dny, díky dnům Marianne se doba protáhla, ale okamžitě jsme o této skutečnosti všechny informovali emailem. Před Vánoci jsou u nás časově více rozprostřené objednávky a tak se toto nestává v případě zboží skladem.

Perfektní domluva, doporučuji!

• design

• Dlouhý dodací termín bez předešlé informaci o zpoždění

Zboží krasne a kvalitní

• Má v sortimentu nízkoprofilové zboží francouzských značek,které nelze jinde sehnat.

děkuji

Neboli sme spokojní s kvalitou dodaného tovaru...postielka pre bábiku za 150,00 Eur....celá jedna strana rozlepená, ale keďže sme nechceli platiť ďaľšie poštovné pri vrátení tovaru, tak sme si to svojpomocne opravili a zalepili.....NEKVALITA!!!!!!

Reakce obchodu girafa.cz

Dobrý den, to mě mrzí, zboží bylo při balení v pořádku a pokud se cestou s ním něco stalo, je možné to u nás reklamovat. Poštovné byste samozřejmě neplatili. Myslím, že problém není ve zboží a jeho kvalitě. Děkujeme za pochopení. Monika

• neotřelost nabízeného zboží - panenky mají (tak jak bývalo zvykem) hezké obličeje žádné baby bjorn a podobné

Velmi rychlá dodací lhůta.

děkujeme

• krásné zboží, které nikde nemají
    • přišla bych i do prodejny, ale bohužel je daleko

vřele doporučuji :-)

děkujeme :-)

• kvalita, rychle dodanie
    • neviem o ziadnych

nakup na tejto stranke vrelo doporucujem, ponuka je pestra a objednany tovar kvalitny.

• Krasne a originalni zbozi
    • Nedostala jsem informaci o odeslani zbozi

Reakce obchodu girafa.cz

děkujeme, již jsme službu zavedli :-)

• Neobvyklý sortiment, super kvalita
    • Vyšší ceny, ovšem to je dáno výběrovými značkami.

Pokud hledáte něco neotřelého, osobitého a nápaditého pro vaše ratolesti, vřele doporučuji tento sortiment, obsahující produkty renomovaných skandinávských a francouzských značek.