- rychlé dodání, přehledné web. stránky
- -
k objednanému výrobku byl nečekaně přiložen i malý dárek - to potěší
- Klamavý, resp. zavádějící, popis výrobku neodpovídající skutečnosti.
Při nákupu jsem měl radost, že se mi podařilo objevit e-shop, kde lze pořídit výkonnou el. ruční pilku se dvěma bateriemi 36V za velmi příznivou cenu (když jinde tyto pilky nabízejí s bateriemi "20V", resp. "21V").
Radost z dobrého nákupu mně ale přešla, když jsem zjistil, že výše uvedené je pouze "na webu" (resp. na přebalu dodaného kufříku). Uvnitř už nikoli!
Na samotné pilce a bateriích se o 36 voltech již nic nepíše. Baterie mají štítek " 2000mA Li-ION 2.0 Ah" (o napětí nic). Přiložená nabíječka pak má na štítku 36V / 2000mA. A jaká je skutečnost?
Baterie jsou složené z 5-ti článků typu 18650 (3,6 V / 1500 mA) zapojených do série. V součtu tedy mají jmenovité napětí pouze 18V a nemají ani deklarovanou kapacitu 2Ah uvedenou na štítku. Nabíječka (v rozporu s tím, co je na štítku) dává napětí ("na prázdno") 22V, které při zatížení ještě trochu poklesne (to už jsem neměřil).
Tady už nejde o obvyklý "marketingový trik" z webových stránek téměř všech prodejců. Jde o podvod samotného výrobce, který na obalu a štítkách deklaruje něco, co je v rozporu se skutečností. A prodejce o této skutečnosti s velkou pravděpodobností ví, ale v popisu výrobku raději mlží, než aby to uvedl na pravou míru. Pak by už tento výrobek nevypadal tolik atraktivně ...Reakce obchodu GIGAeshop.cz
na zboží máte výrobce i dovozce.
S Vašemi amatérskými poznatky se můžete obrátit přímo na ně.
Informace jsou od výrobců a dovozců.
Hezky den -
- Velmi rychlé doručení
- levná zásilkovna
- nabízí velmi nebezpečné zboží
Zakoupil jsem hořák na propan (na "sprejovou lahev") a tento sice funguje a vypadá dobře, ale NETĚSNÍ a plyn stále trošičku uniká (mezi lahví a hořákem i skrze uzavřený ventil do hořáku)
Reklamace je pro mě jen obtěžování - cena doručení přesáhne cenu hořáku. Bojím se že u levných produktů na to prodejce poněkud spoléhá... -
Obchod spolehlivý, zboží pěkné za krásnou cenu.
Neochota komunikace se zákazníkem.
Reakce obchodu GIGAeshop.cz
na Vaš dlouhý dotaz ohledně broušení již použitých tupých a vytahaných řetězů, jsme Vám odpověděli, že doporučujeme koupit raději nový..
Tak Vašemu hodnocení moc nerozumíme.
Hezky den. -
- nejlevnější dodavatel
- Spolehlivý obchod, doporučuji.
- Rychle dodani, dobra cena
- Rychlost dodáni.
- Rychlost a cena dopravy
Vše ok.
- Levné ceny, zajímavé zboží a velice levná doprava.
S obchodem jsem spokojená.
Doporučuji. -
- sortiment zboží
- Bohužel jsem obdržel 10% vadných žárovek. Žárovky byly v originálním obalu, tedy bez kontroly obchodem.
jednoduchý vyber rychlé vyřízení
Skvělý obchod .Zboží druhý den v zásilkovně. Velká spokojenost i s kvalitou výrobku.Děkuji
- ************
- rychlost dodání
Objednával jsem zde poprvé, jsem velmi spokojen.
- Pěkné zboží za pěkné ceny..Bezproblémové dodání.
Doporučuji.
Se zbožím i jeho cenou jsem velmi spokojená. -
První nákup a naprostá spokojenost