- Velice příjemná komunikace
- Žádné nevim
První nákup a velká spokojenost
- žádné
- Nejste schopni napsat na stránky,že zboží není skladem a já jsem zbytečně čekala tři dny až mě laskavě odepíšete,že nemate zboží co jsem si objednala,tak tímto nejste pro mě dobrý obchod.
nedoporučuju nikomu
Reakce obchodu Gekonsport
Dobrý den paní Medunová, mluvíte o Vaší objednávce 107173, kterou jste u nás udělala 11.5., je nám líto, že vidíte celou situaci takto, ale bohužel chyba tentokrát není na naší straně, pokud se kouknete na kartu tohoto zboží na tomto odkazu http://www.gekonsport.cz/brusle-kol-worker-dark jasně vidíte červeným tučným písmem, že zboží není skladem, už opravdu nevíme, jak více bychom zákazníkům dali na vědomí, že požadované zboží není, a to nemluvím o datumu předpokládané expedice, které je v dalším kroku uvedeno déle jak 90 dní, pokud zboží není skladem a tato informace je napsána přímo u zboží v košíku. Co se týče strona objednávky, tak jste objednala v neděli večer o stornu objednávky jste dostala zprávu emailem v úterý a to z toho důvodu, že někdy nemůžeme vyřídit všechny objednávky které se nahromadí od pátku odpoledne do pondělí ráno hned v pondělí. Děkujeme za pochopení a doporučujeme lépe sledovat skladové dostupnosti pokud si něco objednáváte. S pozdravem Tým www.gekonsport.cz
- slušné ceny produktů
- profesionální přístupe
- žádné jsem neshledala
- Zboží jsem objednal před 10 dny, přišlo mi potvrzení objednávky a tím to skončilo. Zboží v době objednávky bylo psané "na skladě".
viz slabiny.
Jdu objednávku zrušit. -
- žádná komunikace
Nulová komunikace, nebyli schopni ani po dvou týdnech napsat, proč zboží neposlali, přestože podle e-shopu bylo skladem. Nikdy více.
Obchod se mi velmi zalíbil. Jsem spokojená.
nabízí něco co není
- čas
běžný e obchod
- neni info o tom, zda je zbozi skladem. toto zakaznik zjisti az po odeslani penez..
Reakce obchodu Gekonsport
Dobrý den paní Villamilová, velmi se omlouváme za komplikace, avšak jelikož jste objednávala v 5:31 ráno, ani Vám nikdo ze zákaznické podpory nemohl říct zda zboží, je či není, to se stalo až v pracovní době našeho eshopu, tedy v nejkratší možné době jsme Vám tuto informaci sdělili. Bohužel musíte pochopit, že i když je byť i jediný kus produktu skladem eshop logicky hlásí, že je zboží skladem, ve chvíli, kdy jej však objedná zákazník před vámi, musíme samozřejmě postupovat dle toho, kdo objednal první, proto jsme Vám s objednávkou nemohli vyjít vstříc. Obratem jsme zaslali platbu zpět a objednávku stornovali. Pokud si myslíte, že toto stojí za negativní recenzi a nejste s námi spokojena pak bohužel nevíme jak bychom systém ještě vylepšili. Přesto děkujeme za váš názor a přejeme příjemný den.
- ODPOVĚDI NA DOTAZY
- PŘEHLEDNÝ WEB
- dobré ceny
zdá se mi neseriózní.
- OCHOTA PORADIT
- PERFEKTNÍ CENY
- super jednání a přístup
- přehlednej web
při dobré komunikaci jde vše vyřešit, jednání na jedničku!
- Docela mě překvapuje tolik kladných hodnocení. Včera, tj. 23. 4., jsem si u vaší firmy objednal dětské kolo a do dnešního dne jsem se nedozvěděl zda a kdy ho obdržím. I přes moji snahu se s vámi jak telefonicky nebo e mailem spojit, jsem z vaší strany neobdržel žádnou reakci.
Nic moc
Reakce obchodu Gekonsport
Dobrý den, pokud jste si od nás něco objednal, tak prosím napište své jméno a telefon nebo číslo objednávky, pokud nechcete uvádět svoje kontaktní údaje. Pokud se podepíšete jako Anonym, tak je spíše pravděpodobné, že než náš zákazník jste někdo z konkurentů a snažíte se nás pošpinit. Jelikož jinak byste měl značku ověřeného zákazníka. Pokud se nám nedovoláte jednou, pak je to možné, můžeme mít zákazníka na prodejně nebo jiný telefonát, je však nepravděpodobné abyste se nám nedovolal celý den, to bychom asi opravdu moc nefungovali, to znamená, že bychom asi tolik kladných recenzí neměli. Pokud tedy máte u nás objednávku napište nám její číslo a rádi Vám pomůžeme, takto bereme celou "recenzi" jako pouhý výmysl. Děkujeme a přejeme hezký den.
- info o výrobku
- zajímavé ceny