rychlost doručení
- Rychlé dodání, skvělá komunikace s obchodem, obratem vyřešená reklamace
Reakce obchodu Gastronom
Velice děkujeme za kladnou recenzi a doporučení, která nám udělá vždy velkou radost.
Děláme vše pro to, aby naši zákazníci byli maximálně spokojeni. Jsem velmi ráda, že i ve Vašem případě se nám to podařilo.
Rychlé jednání ji doručení
Zatím žádnou
- DLOUHÁ ČEKACÍ DOBA
Reakce obchodu Gastronom
Standardní doba dodání námi nabízeného zboží je 3 - 10 dnů. Záleží, pokud je produkt skladem nebo na cestě k nám na sklady. V případě zboží na objednávku se řeší dodací termíny individuálně. Veškeré přijaté objednávky zpracovávají naši obchodníci. Obratem zasílají potvrzení dodacích termínů. Pokud je dodací termín delší než je standardní, telefonují a snaží se vždy najít řešení. Zároveň jsou také připraveni operativně nabízet alternativy nedostupného zboží. Děkujeme za pochopení.
Zatím nemám co hodnotit
- rychlost
Vyhovující
Dlouhé dodací lhůty....až 10 dní
- dobrá spolupráce
S přátelským pozdravem tým Gastronom.cz -
- Mají velmi dlouhé dodací lhůty
Tým Gastronom.cz -
Na základě aviza celý den na telefonu, zboží v uvedené době nedorazilo!
- rychlost dodání
Všechno ok
S přátelským pozdravem tým Gastronom.cz -
- Komunikace výborná, rychlé dodání, velmi dobře zabalené a označené zboží - DOPORUČUJI
- Rychlost a spolehlivost obchodu
- Kvalita zboží
idioti.
Tým Gastronom.cz -
Rychlé dodání, široký sortiment, skladová dostupnost, vždy najdu co potřebuji ;o)
S přátelským pozdravem tým Gastronom.cz -
- Nikde jsem nesehnal tuto termokonvici , jen v tomto obchodě
S přátelským pozdravem tým Gastronom.cz