- Milé, rychlé jednání, talíře jsou nááááádherné!
Jedna z šesti sklenicek na víno přišla rozbita
Reakce obchodu Gastrostore.cz
napište nám prosím na email [email protected], samozřejmě Vám rádi pošleme novou sklenici.
Tým Gastro-store.cz -
Rychlá dodávka
- bleskové odesílání zboží
- uvítala bych možnost platit přímo kartou, ne přes účet
Před prvním objednáním jsem byla velmi skeptická. Nemám ráda, že musím poslat peníze na účet a čeká se na připsání částky na účtu a pak až za xy dní je zboží expedováno, tudíž jsem zprvu objednání zavrhla. Nakonec jsem si řekla, že toto zboží opravdu potřebuji a ze svých nároků jsem slevila. Smířená s tím, jak to budu vyťukávat vše do internetového bankovnictví jsem odeslala objednávku. Během chvilky mi přistála faktura s QR kódem v mailu, platba tak byla okamžitá. Druhý den mi přišlo potvrzení, že obdrželi platbu a ještě ten den expedovali, následující den jsem si zásilku převzala. Takovouhle rychlost neumí ani mnohé eshopy při platbě kartou. Děkuji, ráda nakoupím zas.
- Nabídka produktů
- Rychlé vyřízení objednávky
- Zabezpečení křehkého zboží
- Možnosti platby - jen dobírka, nebo karta
- Velmi hezké nádobí
- Cena odpovídá kvalitě
Velmi pěkné nádobí, bude jako dárek ;) Doba dodání byla delší než deklarovali na svých webových stránkách, ale vyplatilo se na nádobí počkat. Jen mě mrzí, že pokud bych si nezavolala o odpovědi, že už před týdnem mi dali ze zásilkovny vědět, že čekají na dodání zboží klientem, avšak stále se nic neděje, nedali by mi vědět. Poté co jsem si zavolala mi paní s příjemným hlasem dala vědět, že se zpozdil kurýr/dopravce a tím se zpožďuje moje zásilka, ale vše bude během pár dní vyřešeno.
- rychlé vyřízení
Vstřícné rychlé jednání ze strany obchodu.
S nákupem jsem velice spokojená.
Rychlé vyřízení a doručení.
Zboží kvalitně zabalené a nepoškozen.
Mohu doporučit -
- Měli skladem výrobek, který přesně odpovídal mým preferencím, a za rozumnou cenu.
Zboží bylo dodáno rychle a velmi pečlivě zabaleno a utěsněno. Jednalo se o skleněný výrobek.
- Vše zcela výtečné, zboží přišlo přesně dle informace, která byla na www ve chvíli objednání, tedy do měsíce, tj. dne 20.2.2020 (nebylo ve chvíli objednání totiž skladem). Datum fyzického dodání mně, viz výše 20.2.2020, nebylo možné, zpětně, na této hodnotící stránce vybrat, což ale, samozřejmě, nijak nesouvisí s obchodníkem samotným. HODNOTÍM TEDY OBCHOD JAKO ZCELA VÝTEČNÝ VE VŠEM.
Velmi ochotní, zboží odpovídá, perfektně zabalené, neljepší cena
- Promptni zaslání
Rychlý a spolehlivý obchod
Nakoupili jsme zde jako firma již několikrát a vše v pořádku. Doporučujeme.
Perfektní
Prostě profi!
- Velký profi výběr
- Příznivé ceny
Můžeme jen doporučit.
- ponukaju tovar, ktory nikto iny v CR / SR v ponuke nema
treba tyzden - dva pockat kym veci naskladnia
- Zboží bylo dobře zabalené a došlo naprosto v pořádku