• Výborná komunikace

Reakce obchodu Garni meteo

Děkujeme Vám za Vaši recenzi.

Slušná nabídka.

Reakce obchodu Garni meteo

Děkujeme Vám za Vaši recenzi.

Tým GARNI technology a.s.

Obchod jako takový, je velice dobrý. Dodrželi, co slíbili.

Reakce obchodu Garni meteo

Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení. Budeme rádi za zpětnou vazbu co můžeme zlepšit, abychom si od Vás příště zasloužili 100% hodnocení.

Tým GARNI technology a.s.

Velice rychlá odezva a ochotný personál. Můj specifický požadavek byl vyřízen rychle a k mé plné spokojenosti. Všem ještě jednou moc děkuji.

• příznivé ceny
    • rychlost vyřešení požadavku na náhradní čidlo
    • komunikace na jedničku

• Ochotne poradia
    • Rýchlo reagujú
    • Kvalita výrobkov

Tým GARNI technology a.s.

Rychlé vyřízení objednávky, ochota , výrobek funguje k naprosté spokojenosti

Reakce obchodu Garni meteo

Děkujeme Vám za Vaši recenzi a ocenění naší práce, je nám závazkem do budoucna, a jsme velmi rádi, že jste s výrobkem spokojen.

Tým GARNI technology a.s.

Objednala jsem o vikendu, zbozi bylo pripravene v boxu k vyzvednuti v utery.

Reakce obchodu Garni meteo

Děkujeme Vám za Vaše kladné hodnocení a za Vaši objednávku. Jsme rádi, že Vám dorazila tak rychle.

• relatívne dobrá cena

• výborná komunikace
    • rychlé dodání
    • není

rychlé dodání

Tým GARNI technology a.s.

• Výborná komunikace, ochota poradit.

• Poradenství

Tým GARNI technology a.s.

Super komunikácia a perfektné vybavenie

Tým GARNI technology a.s.

• Vypovídající asi bude popsat průběh: čtvrtek 7:40 píšu o rozbité součástce (padlá větev na stanici), součástka není skladem. Ten samý den 11:59 odpověď, že součástka byla naskladněna a ať vytvořím objednávku. Ten samý den 12:30 byla součástka předána dopravci a v pátek jsem ji měl. Znáte lepší obchod???

Vážený pane Filipe,

srdečně Vám děkujeme za Vaši kladnou recenzi a za to, že jste si našel čas popsat Vaši zkušenost s námi. V takových situacích, jaká potkala Vás, se vždy snažíme maximálně pomoci našim zákazníkům, aby mohli dále spokojeně užívat výrobek naší značky. Jsme opravdu rádi, že jsme dokázali rychle reagovat a zajistit, že potřebná součástka byla expedována v rekordním čase. Vaše spokojenost je pro nás nejvyšší prioritou a Vaše zkušenost je pro nás cennou zpětnou vazbou, která nás motivuje neustále zlepšovat naše služby a být co nejvíce nápomocní.

Děkujeme za důvěru, kterou jste nám projevil. Těšíme se na další příležitosti, kdy Vám budeme moci opět poskytnout naše služby.

S přáním pěkného dne,
    Tým GARNI technology a.s.

Ochota vyjít vstříc, rychlost.

Tým GARNI technology a.s.

Naprostá spokojenost s nákupem. Jejich profesionalita a znalost produktu, který jsem si zakoupila, mě opravdu mile překvapila. Na všechny mé otázky k výrobku jsem dostala smysluplné odpověďi, které jsem potřebovala k rozhodnutí o koupi.

Děkuji za skvělý zákaznický servis a ráda doporučím tento obchod ostatním.

Vážená paní Dagmar,

dovolte nám vyjádřit naše nejupřímnější poděkování za Vaši krásnou recenzi. Jsme nesmírně potěšeni, že jste byla s nákupem u nás spokojena a že naše profesionalita a znalost produktů překonaly Vaše očekávání. Vaše pozitivní zpětná vazba je pro nás velkou motivací a potvrzením, že jdeme správným směrem.

Jsme vděční za Vaše slova uznání a děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevila při výběru a nákupu. Vaše doporučení ostatním je pro nás největší poctou.

S úctou a díky,

Vše ok