Dobrá komunikace a rychlé doručení!

• Spokojenost rychlé dodání

• Velmi dobrá komunikace a ochota

• skvělé produkty, rychlá a kvalitní komunikace

• Velmi rychle dodání.

Pejskovi moc chutná.

Objednávka a doručení velice rychlé, ačkoliv objednávka nebyla kompletní, tak po upozornění nám obchod okamžitě zbytek zboží dodal. Opravdu super přístup. Děkujeme

Jako vždy, skvělá komunikace, rychlé dodání. Děkujeme za vzorečky.

• Kvalitní produkty za dobré ceny
    • skvělá komunikace
    • Rychlé doručení

Přehledný e-shop se zaměřením na kvalitní produkty - za mě velké díky, že tady takový máme. V dnešní době přeplněné výrobky pro psy a kočky a různými krmivy naprosto různých kvalit a cen se určitě najde celá řada lidí, která ocení předvýběr produktů omezených pouze na ty kvalitní a přitom za rozumné ceny. Sama jsem narazila na obchod víceméně náhodou při průzkumu alternativ granulí pro svou smečku a objevila jsem díky e-shopu úplně nové granule s dobrým poměrem cena - výkon, které bych jinak nikdy nemohla znát a už vůbec ne tak snadno objednat - Narava. Ohledně samotného nákupu vše probíhá hladce, jak má, doručení je velmi rychlé.

• přehledný e-shop s výběrem kvalitních produktů
    • rychlé zpracování objednávky, bezproblémové doručení
    • spousta výhodných akcí či soutěží

Zatím první objednávka a spokojenost

• Rychlá doprava
    • Přehled o skladové dostupnosti
    • Příjemné jednání
    • Zajímavé akce a dárky

Mrazem sušené maso se zeleninou je prostě top. Doporučuji!

Rychlost doručení, kvalitní zboží

Milí, ochotní, závoz druhý den :)

Kvalitní sortiment, rychlé dodání, příjemné překvapení v podobě dárku.
    100% spokojenost.

Velmi milé jednání, rychlé doručení (super rychlé) a ještě jako bonus jsem obdržela ke každému 12kg pytli 1.5kg "cestovního" balení. O kvalitě granulí netřeba psát. To je třeba vyzkoušet. Můj pes je prostě miluje

• originální kvalitní granule
    • český e-shop
    • informace o odeslání objednávky přišla až, když jsem měla informaci od dopravce
    • velký pytel granulí není znovu uzavíratelný
    • menší pytel od granulí není recyklovatelný

S obchodem jsem spokojená. Granule psovi hodně chutnají, krmíme jimi od dospělosti zvířete. Zamrzelo mě, že v den odeslání mé objednávky byla zveřejněna akce na pamlsky a malé balení zdarma. Tato akce mi ale nebyla započítána, protože jsem vytvořila objednávku o den dříve. Přestože má objednávka ještě nebyla vyexpedována.

• Vstřícný obchod. Výborná komunikace. Podporují adopce a azylky za což dekuji

• jde o krmivo, které na trhu není. Pejskovi chutná
    • lepšího doručovatele objednávek...Česká pošta je na nic. Idkyž se jedná o balík do ruky nebo balíkovny, stejně si musím dojít na poštu, protože rozvážejí dopoledne. A kdo je dopoledne doma, když chodí do práce, že :-) A pak si vystát frontu na poště..taky zážitek..navíc si pošta upravila úřední hodiny..

Já jsem z krmivem spokojená. Mlsnému pejskovi chutná a kočky jsou taky spokojené

• Kvalitní krmivo za příznivé ceny, příjemné jednání, rychlé dodání

Za mě určitě celková spokojenost

Rychlé jednání a dodání