- ani po deseti dnech zboží nedorazilo, telefonicky se nelze spojit
Zboží objednané a zaplacené 30.6. 2019 mi doposud nedorazilo- 12.7.2019! Firma Gardini nereaguje na mé dotazy psané mailem, ani se nedá dovolat na telefonní číslo, uvedené na jejich stránkách!
Zboží zaplaceno, nedoručeno , obchod nekomunikuje
Obchod 7 dnů nekomunikuje telefon nefunkční
- Nekomunikuje
Po objednání a zaplacení ticho po pěšině.
Měsíc čekání na zaplacené zboží a nikde nic... Nedoporučuji nic kupovat !!! Podvodný e-schop... Všechny podklady předávám PČR ... Doporučuji i ostatním podvedeným, aby vše předali ... Nebudu nečinně koukat jak někomu boptna konto za nic... Je to hnuj ve společnosti... Bohužel peníze už neuvidím...
Skopat toho zmetka ... nazdar ... -
Po objednání a zaplacení převodem , vše před deseti dny, ticho po pěšině. Kontaktní mobil 2 dny nedostupný. Dnes jsem zkusil email, tak uvidím
- źboží objednáno 3.6. do 25.6 nedorazilo
Zboží jsem neobdržel ačkoli je zaplacené.Na výzvy obchod neodpovídá,telefon ani nevyzvání,podle mého názoru jsou to podvodníci.Rozhodně nedoporučuji!!!!!L.K.
- Zboží nedorazilo a prodejce nekomunikuje,neseriozní jednání!!!
Zboží objednáno a zaplaceno předem před měsícem (13.5.2019), zboží nedorazilo, nulová komunikace ze strany obchodu, uvedené telefonní číslo vyvěšené, na kontaktní email nereagují. Nedoporučuji.
- Je to podvodný e-shop. Rozhodně nedoporučuji platbu předem nebo kartou.
Objednal jsem a zaplatil kartou za zboží 9.5.2019. Nic nedošlo. Kontaktní telefon vypnutý, na e-mail Novák (majitel) nereaguje. Jedná se o podvodný e-shop! Nákup v žádném případě nedoporučuji! Rozhodně NEPLATIT předem.
Žádná komunikace.
- telefonní kontakt je nedostupný
- Zboží nedorazilol
Velká nespokojenost, zboži nedorazilo, pokud nedorazi do konce týdne, rušim objednávku.
- Zboží nedorazilo a obchod nekomunikuje!!!
Po potvrzení přijaté objednávky, zboží ani nepřišlo,ani obchod jakkoli nereagoval na mé urgence.
- Podvodný E-shop
Zboží jsem zaplatil, ani po 3 měsících nebylo dodáno. Obchodník přestal komunikovat, nezvedá telefony. Pokud nechcete přijít o své peníze, nakupujte jinde.
Zbgoží jsem zplatila, ale nebylo mi doručeno. Platba vrácena nebyla..
Okamžitě jsem za zboží /KLÍN/ zaplatil , zboží nedodáno zásilkové službě....čekají ,je to více jak 14 dnů a telefon 776000111 , uvedený na stránkách nefunguje a tudíž nic nemůžu dělat ! Nedoporučuji !!!