- Špatná komunikace při reklamaci na zboží.
Velmi jsem zklamaná, špatná komunikace s vyřízením reklamace na došlou objednávku. Zaplatila jsem si velkou volavku na zahradu a poslali malou za pár kč . A to jsem se den před posláním objednávky ještě telefonicky domlouvala s prodejcem o velikosti volavky 1 m ten mě ujistil že je to ta velká. Zatím nikdo na reklamaci nereagoval. takle se okrádají duchodci.
- Žádná
- Obchod který prodá zboží a dále nic neřeší.
- Žádná komunikace.
- Nevystavení faktury
- Nepřebírání vráceného zboží při odstoupení v zákonné lhůtě.
Dedoporučuji.
Nedoporučuji,
žádná komunikace, e-maily ignorují, faktura po 3 týdnech žádná.
Zakoupené zboží ve čtrnáctidenní lhůtě zaslané na uvedenou adresu nepřevzato. Prodejce upozorněn zasláním e-meilu. -
- Přehledný web
- Podrobné popisy výrobků včetně návodů
- Nelze platit kartou
- Zvýrazněny ceny bez DPH
Bezproblémový obchod, snad jen trochu delší dodací lhůta (týden).
- Komunikace
- Spolehlivost
- Kvalita
zboží dorazilo, ale až po mé urgenci, pan majitel se velmi podivoval, že zásilkovna zboží nedodala, ale osobně si myslím, že odeslané bylo teprve po mém telefonátu,
- Zboží nemá český návod.
- Žádná komunikace na email
- Dlouhá dodací doba
Obchod jsem vybral protože prodává výrobky Německé značky Gardigo.
2 výrobky dodáno originál Gardigo a další dva kusy od jiné značky v hodnotě 50Kč/kus a prodáváno jako Gardigo za 190Kč/ks.
Beru to jako klamání kupujícího. Výměna nedořešena.
Zboží dorazilo po 22 dnech. Na email dotaz žádná rekce. Po telefonu slíbeno že bude zboží odesláno další týden. -
deosttali jsme puze 1 zbozi ultazvuk naa mravence qa meli jeste 2 x na pavouku a dOSTALI JSME JINE ZBOZI
Zboží nebylo doručeno ani 6 týdnů po objednání. Obchodník na maily nereaguje, telefon nebere.
Nevím jak pracují, ale nebyli schopní přiřadit platbu k objednávce - VS byl zadán správně, nulová komunikace
Standardně dobrý a bezproblémový obchod.
Přišel mi úplně jiný typ, než jsem si objednal.
5. 7. 2022 objednáno a dosud nedorazilo.
Příště si napíši Ježíškovi. -
- Super e-shop, kvalitní zboží a dobré ceny
- obchodník rozumí produktům, poradí
Rychlé vyřízení, profesionální přístup k zákazníkovi.
objednávku mi obchod stornoval bez udání vysvětlení. Můj pokus o první i poslední nákup na tomto webu
rychlé jednání, dobrá komunikace