Vždy som spokojná, komunikácia na 100% úrovni..
- rychlé vyřízení objednávky
- milá komunikace
- zboží odpovídá popisu a fotografiím, s kvalitou i provedením naprostá spokojenost
- nakupuji zde již roky, přes internet i osobně
- byl roztrhaný
Indická tunika - kurti žlutá M ha1839- byl roztrhaný
Reakce obchodu Ganga.cz
Dobrý den, žádnou reklamaci na tuniku za poslední dobu neevidujeme. Veškeré zboží se snažíme před odesláním zkontrolovat, vždy se ale může stát, že nám něco unikne. V takovém případě je nejjednodušším řešením reklamace, které vyřizujeme okamžitě, bezproblémově a k oboustranné spokojenosti.
- Velmi rychle dodanie tovaru. Maximalna spokojnost.
úžasný obchod ochotné predávajúce krásny tovar :-) často tu nakupujem a vždy som spokojná :-) Ganga je skrátka super
- Velky vyber,rychle dorucenie
- Pestrá nabídka, kvalitní zboží, profesionální jednání, snadné objednání, rychlé dodání
- Znám sortiment už několik let a jsem ráda, že stále je místo, kde mohu nakoupit krásné šály za příjemnou cenu.
Rychlé dodání do dvou dnů, nádherné zboží, rozhodně doporučuji.
krásné věci, krásné látky
Možnost výběru zboží v klidu domova. Rychlé jednání a doručení, výborná komunikace, Žádný problém. Zboží odpovídá fotografiím ze stránek.
Nevýhody nevidím. -
Nedopatřením se stala chyba dodávky zboží, ale reklamace byla velmi rychle a příjemně vyřízena.
- Výborná komunikace a vstřícnost, rychlé dodání
- Obchod má pěkné fotky i popisky k nim, i jak se chovat a ošetřovat sárí a rovněž ceny jsou v pohodě.
- nevím o žádné.
- žádná nevýhoda
Obchod je skvělý, moje objednávka byla velmi rychle a perfektně vyřízena, zboží hezky zabaleno, odpovídalo přesně fotce i popisu a dokonce materiál předčil očekávání. Paní majitelka dělá obchod srdcem a to je znát. Mohu vřele doporučit.
Vyřízení objednávky obratem.
- Přehledný, krásné věci za velmi služné ceny, rychlé vyřízení, zasílání informací o novém zboží
- informací o novém zboží
Výborný.
Absolutně perfektní