Určite vám dorazí to,čo si objednáte.A kto má rád a páči sa mu takýto štýl , neoľutuje.Tento obchod naozaj predáva jedinečné kúsky.

• krásné zboží
    • velký výběr
    • rychlá dodávka

V obchodě nakupuji pravidelně spoustu let, doporučuji všem.

zavádzajúci popis zloženia kaftanov. a poslali iný vzor ako na fotografii

Reakce obchodu Ganga.cz

Dobrý den, u obou kaftanů, které jste si objednala, uvádíme složení 100% polyester a opravdu polyesterové jsou. Satén je druh úpravy (vazby) tkaniny (stejně, jako třeba brokát nebo taft), nikoliv její složení. Satén (stejně, jako brokát, taft atd) může být vyroben z polyesteru (cca 90% saténů na trhu je polyesterových), z bavlny (většinou se používá pro výrobu lůžkovin) anebo z hedvábí (ty většinou stojí 1000 - 2000 kč za metr). Více o saténu se můžete dočíst například zde:

• rychlé vyřízení objednávky
    • pravdivý popis zboží
    • vědí, co prodávají
    • neregistrovaný uživatel nemůže sledovat stav zásilky

Jsem jen občasný zákazník, ale vždy jsem s nákupem byla spokojená

• Opakovaně rychlé vyřízení objednávky i dodání a koupené šaty z mého pohledu krásné.

• Naprosto se neshoduje s tím, co je na obrázku, látka levný hadr, špatně ušité, vzor jiný, za ty peníze.. hrůza!

Reakce obchodu Ganga.cz

Dobrý den, ani po více než měsíci napsání tohoto příspěvku od vás žádnou reklamaci neregistrujeme, nemůžeme ji tedy ani vyřídit, ani na váš příspěvek nijak reagovat.

Byl to první nákup a jsem spokojená.

• Rychlost

Bezva obchůdek. Rychlé dodání. Naprostá spokojenost.

• První nákup a nemohu vytknout vůbec nic . Obrovská spokojenost je.

• krásné zboží, rychlé doručení

• přehledné, dobrý výběr, instruktáž při oblékání, došlo vše v pořádku
    • není

Rychlost, kvalita

Za mne spokojenost, zboží předčilo očekávání, určitě doporučuji!

Super obchod.

vše v pořádku jako vždycky, nádherné zboží za bezva ceny

rychle připraveno

Perfektny tovar, komunikacia v poriadku.

Prostě Indie, pestrost, výborná energie, milá prezentace, úroveň, kultivace ducha

Tento obchod bez výhrad doporučuji ostatním zákazníkům.Se zaměstnanci je bezproblémová komunikace a v případě potřeby ochotně vyjdou vstříc individuálním prosbám zákazníka.

Objednané zboží přišlo v pořádku, rychle. Jenom přednost dávám náštěvě přímo obchodu. Je tam sice velké nebezpečí, že koupím i jiné věci, než jsem si vyhlédla na internetových stránkách, ale zato je to pastva pro oko, pro každého, kdo má rád orientální parádu. Jen jsem tentokrát něměla možnost přijet tam.