- Výborná komunikace, rychlé dodání zboží
- Rychlé jednání
Rychlé dodání, dle informací o rozměrech lze bezpečně vybrat správnou velikost. Krásné a kvalitní zboží.
sortiment
přehlednost
možnost telefonické komunikace -
- rychlé
- Přehlednost
Vsetko v uplnom poriadku.
Zjistili, že objednané zboží mají poškozené, okamžitě s pokorou nabídli jiné, či platbu zpět. Přistoupila jsem na jinou věc a dostala jsem k ní další jako omluvu zdarma. Za mě obchodníci na pravém místě ❤️
perfektní zboží, dodáno do pár dnů!
- Skvělá komunikace
- Rychle jednání
- Osobni pristup
- Dobre ceny
- Kvalitně zabalené zbozi
- rychlost, kvalita
Krásné kvalitní latky i zpracování. Objednala jsem si 3 sukně a všechny si nechávám. Jsem velmi spokojena.
- V mojom okolí podobný tovar nekúpim
- Nemožno tovar na dotyk skúsiť
velký výběr zboží,rozumné ceny
- Rychlé vyřízení, možnost osobního odběru bez zbytečných obalů, milá obsluha, obchod plný orientu.
Krásné zboží, příjemné materiály, velmi rychlé dodání.
- vše bleskurychle a bez problémů
- Zakoupená peněženka měla uvnitř na zapínatelné kapse nefunkční zip a po rozevření peněženky se soubor vnitřních kapes také odtrhl (odlepil) od obalu peněženky - z peněženky byly najednou dva kusy - zkrátka: byl to zmetek. Pro malou cenu jsem to nechal být a peněženku vyhodil.
Obchod OK, ale dejte si pozor, co kupujete a buďte připraveni na případnou reklamaci kvality.
Reakce obchodu Ganga.cz
Dobrý den, mrzí nás, že jste měl smůlu na nekvalitní kousek. Pokud nás zákazník kontaktuje, vždy relamace řešíme rychle a co nejvíce bezbolestně. Dovolujeme si říct, že vyřídit s námi reklamaci by Vám zabralo méěn času a energie, než napsání této recenze :)
Objednávka bola vybavená obratom, tovar odpovedal ponuke z vyobrazenia, som spokojná
Doporučuji, včasné dodání, šátek moc pěkný.
Rychlé jednání.Naprostá spokojenost.