• pěkné zboží, rychlé dodání

pěkné zboží, rychlé doručení

• Skvělé zboží.

Nikdy mě nezklamete.
    Kaftany mám jen od vás. A jsou to i mé oblíbené dárky kamarádkám.
    Pandžábí jsem si chtěla zkusit s ohledem na dobrou cenu.
    Skvělá volba. Kvalitní zboží je stále kvalitní.
    Jsem nadále vaší spokojenou zákaznicí.

• Rychlost dodání

• Nakoupila jsem poprvé, vše proběhlo rychle a bez problémů. Zboží bylo k osobnímu odběru připraveno velmi rychle a ve stylové tašce.

Halenky měly být ve velikosti XXL , dvě jedna byla 110 cm přes hrudník , druhá 120 cm , ani jsem to nepřetáhla pomalu přes hlavu , šíře v pořádku , rukávy u zelenkavé halenky křivě ušité , je to velká škoda , velmi mě to zklamalo , mám zboží vrátit , ale zřejmě to neudělám , neb bych zaplatila opět poštovné , osobně nemohu , špatně chodím . Beru to jako klamání zákazníka . Bylo mě paní řečeno , že mají halenky 130 cmpřes hrudník , což neí pravdou jak jsem výše uvedla .

Reakce obchodu Ganga.cz

Omlouváme se, jestli jste s našim zbožím nebyla spokojená. V případě reklamace se samozřejmě poštovné proplácí. Bohužel informace nemůžee ověřit, protože zboží nebylo vráceno. Ostatní ahlenky ze stejné série jsou stejně velké, jak inzerujeme. Neváhejte nám tedy zboží poslat nazpět, podíváme se na to.

Rychlost a spolehlivost

• Zájem o zákazníka,v mém případě alternativní nabídka zboží prostřednictvím e mailu a telefonickým kontaktem.

• Sárí sú prekrásne no trošku mi vadí, že jedny počas obliekania sa začali rozdeľovať tie nitky z ktorých sú spravené obávam sa, že dlho nevydržia. Nakoľko tam vznikajú celkom veľké medzery.

...veľmi som spokojná-sukne sa mi veľmi páčia...

Vše v pořádku

• rychlé vyřízení objednávky
    • kvalita a originalita zboží

Velký výběr, pěkné a kvalitní zboží, rychlé vyřízení objednávky a doručení. Nakupuji již po několikáté a jsem velmi spokojená.

• Rychle vyrizeno

Krásné, zajímavé, originální oblečení, které jinde neseženu. Skvělá komunikace obchodu. Rychlé dodání. Vše super, nemám, co bych vytkla. :)

vynikající vícečelový ručník

Halenka má jiný vzor než jsem objednala a kaftan má nevyhovující materiál, těžší bavlna. Zboží jsem vrátila, peníze mi byly obratem vráceny.

Reakce obchodu Ganga.cz

Zboží nám dorazilo na výdejní místo ve středu večer, ve čtvrtek bylo převzato a vy v sobotu ráno píšete, že peníze zatím nevráceny? Bohužel takto superrychlí skutečně nejsme, nicméně vždy vracíme peníze ještě dříve, než je zákonná 14 denní lhůta, ve vašem případě to zabralo 4 pracovní dny.
    Dorazilo vám přesně to zboží, které jste si objednala - oba dva kusy máme jen po jednom kuse, proto vám dorazily ty stejné kusy, jako byly vyfoceny na figuríně a na modelce. Odpovídají i rozměry, velikost, barva i složení.

Produkty nie vždy vyzerajú ako na fotke

• Velmi originální jedinečné zbozi

• dobré
    • žádná

nemám připomínky

• Objednáno z domova,pohoda nikam nemusím po obchodech

Sem spokojená, rychlé doručení. Hezky nafoceno, výběr barev.