Nemám žádné připomínky , dodávka dobre zabalena a rychle doručena
super
- Super zboží
- o žádné nevýhodě nevím
Pro ty,co chtějí ukázat,že mají rádi život,je tenhle obchod,ten pravý.Krásné sukně,šaty,které barevností potěší.Prostě všechno skvělé.
- Jsem pravidelný zákazník, neobvyklé věci, dámy vybírají skutečnou kvalitu, velmi rozumné ceny, není to jen "etno".
- Skvělé dámy, poradí, jsou moc příjemné, radost tam pobýt
- Koupím vždycky víc věcí, než jsem měla v úmyslu :-D
Jednoznačně doporučuji, není to "jen" etnoobchod, dámy mají i spoustu věcí pro ty, kteří etno nemusí. Vlněné a hedvábné šály, tuniky, brože...
- krásné materiály,ceny vyhovující a kvalitě odpovídající
- Rychlé jednání
- Kvalitní materiály
Skvělý obchod s málo obvyklým sortimentem a originálními kousky, na které jinde nenarazíte (a které nebude mít na ulici každý druhý). K tomu rychlé a férové jednání. Doporučuji.
Nesmírně příjemné prostředí a velmi milý personál (myslím, že to byla majitelka, štíhlá, tmavovlasá a oblečená v sárí). Moc ráda do tohoto obchůdku chodím a mám odtud spoustu věcí. Přestože již nechci nakupovat další sukně a šatičky, stejně si vždy každý rok něco zase koupím, nedá mi to.
Nakupuji tady pravidelně , vždy jsem plně spokojena
- rychlé dodání zboží
- kvalitní zboží za dobrou cenu
- Skvělá komunikace s obchodem
Rychlé dodání
rychlé a přesné vyřízení objednávky.
- Rychlé a spolehlivé
- Dobré ceny
- Zboží, co jinde nemají
- Velmi dobré zboží a rychlá dodavka
Internetový obchod je výborný, zboží je vždy doručeno druhý, nejpozději třetí den. Také kamenný obchod je skvělý, obsluha příjemná a ochotná.
Spokojenost s dodáním i se zbožím.
Můj oblíbený obchod, nakupuji zde pravidelně a jsem vždy velmi spokojena.
- zajímavý sortiment
- Rychle vyrizena objednávka
Obchod Ganga znám už řadu let, můžu jen doporučit. Můj nedávný e-nákup proběhl hladce a bleskově, navíc paní Veronika je velmi vstřícná a ochotná.