Pohodlný nákup.
- Naprosto perfektní komunikace ze strany obchodu, zboží perfektně zabaleno a bleskově dodáno (objednala jsem film, který teprve vycházel na dvd, takže délka doby dodání ,není ze strany obchodu).
Jsem naprosto spokojená, všem rozhodně doporučuji a budu nakupovat už jen zde.
Moooc děkuji :o) -
První nákup a vše OK, doporučuji všem...
- dobře zabalené zboží
- rychlá a perfektní komunikace
- Velky sortiment.
- Rychle vyrizeni objednavky.
- Bohuzel byli opakovane neprijemni pri osobnim odberu.
- rychlost
- žádné
doporučuji
- snad jen komunikace
- nabízejí něco co nemají ani do deklarované doby nedodají
Prodávající nedodržuje ani své vlastní obchodní podmínky: Prodávající dodá zboží kupujícímu kompletní, nejpozději do 5 dnů od potvrzení objednávky, pokud u jednotlivého zboží neuvádí jinou lhůtu k dodání.
Ano, u zboží byla psána dostupnost do 5 dnů. Objednávka ze dne 11.5.2015.Zaplaceno kartou předem(moje hloupost). Prý problém s distribucí, stále jim zboží nebylo dodáno-proč tedy nabízejí něco, co vůbec nemají, natož aby to sehnali do 5ti dnů. E-mailová komunikace sice nevázla, odpovídali ihned, což ale nic nemění na strašně dlouhé době vyřízení objednávky.
Objednávka k vyzvednutí až 27.5. Huráááá, mohla jsem dopadnout i hůř.
Rozhodně tento obchod nedoporučuji, příště si raději připlatím někde, kde mají zboží skladem. -
- objednávka z domova
- nevím
vše O.K.
- Možnost osobního odběru, rychlá doba vyřízení objednávky.
- Nenašla jsem.
Levnější zboží než v běžných kamenných obchodech, příjemná a ochotná obsluha. Obchod rozhodně doporučuji.
- rychlost dodání, pohodlí objednávky z domova
- výhodná sleva
- výborné, dodání zboží na druhý den
- ano
- rychlost dodání, pohodlí objednávky z domova, výhodná sleva -
- Nízké ceny
- - super komunikace
- - rychlé vyřízení objednávky
- možnost uloženky
- dobré výhody
- žedné
ja jsem spokojen
- Inzeruje k prodeji zboží, které není schopen dodat - nejdřív si ho ovšem nechá zaplatit, pak několik dní čekám na vyjádření, nakonec napíšou, že zboží nezajistí. Ještě stále čekám na vrácení peněz, snad přijdou!!!
- má dobré zboží
doporučuji ostatním
Zboží zatim nedorazilo protože je to předobjednávka :) Jinak vše ok.
Spolehlivý, rychlý a informativní.
- Výběr + cena
Velmi nepřehledné, zboží nedodáno ani po 10 dnech