- nízké ceny
- vůbec žádné :)
výborná zkušenost výborná cena rychlé dodání
- všechny výhody, přehlednost , kvalita , dobré ceny
- žádné
velmi solidní jednání, vřele doporučuji
- siroký výber, velmi příjemná komunikace
- beze slabin
Super
- rychlost a cena
- nevim
super cena a rychlost k vyzvednuti
- Super levne bazarove hry, skvele moznosti spusobu dodani
- chtelo by to vice zbozi
Uplne v pohode kseft, ja si ho radim mezi nejcasteji prohlizene obchody
- Kvalitní služby
- Rychlá a bezproblémová komunikace
Tento obchod mě nikdy nezklamal.
Určitě doporučuji ostatním zákazníkům. -
- Upoutaly me pomerne nizke ceny a nibidka zbozi, ktere casto neni dostupne v jinych, znamejsich obchodech (prislusenstvi ke konzolim minule generace a mnozstvi her, ktere se uz skoro nedaji sehnat v originalnim baleni).
- Stranky obchodu nepusobi prilis profesionalnim dojmem. Uz pri nakupu jsem pocitoval mirnou nervozitu.
Nejsem prilis spokojen. Objednal jsem si prislusenstvi ke konzoli Nintendo Wii + hru na PS3. U hry nebylo deklarovano, ze se jedna o pouzity kus. Hra dorazila bez ochranneho obalu a disk byl znacne poskraban predchozim pouzivanim.
Namisto volantu "Logic3 volant Wheel" k Wii mi dorazily levnejsi gripy "Racing Grip pro Nintendo Wii" za stejnou cenu jako Logic3.Reakce obchodu GAMEplus
u každé hry je v detailu produktu popis: nové nebo použité zboží. U hry bylo jasně popsáno, že hra byla již použita!
Nikoho nemáme zapotřebí klamat a jste druhý zákazník za dva roky, co nečte popis a poté si stěžuje. Objednaná hra stojí na internetu nová 550,- u nás jste tuto hru zakoupil za 259,- a navíc jste dostal ještě 10% slevu, tudíž za cca. 232,-
Nebyl jste spokojen se zbožím nebo Vám přišlo jiné zboží?
Stačilo pouze zavolat, napsat a domluvit výměnu nebo vrácení zboží. Snažíme se vždy zákazníkům vyhovět a napravit chybu, která při vyřízení objednávky může nastat, viz volanty.
S pozdravem,
GAMEplus
- dobrá cena
slušný výběr her za dobré ceny
- Prehladnost
- Informacie ohladom doby dodania su zavadzajuce, tovar som objednal som 26.12. je 7.1 a zasielka stale nedorazila, napriek platbe vopred.
Kupujte tu len ked nenajdete inde.
Reakce obchodu GAMEplus
objednávku jste sice vytvořil 26.12, ale vybral jste platbu předem na účet. Částka se připsala na náš účet 30.12.2014, ale to vše jsem Vám osobně psal a upozornil, že přepravce InTime bohužel dne 31.12 a 1.1 zásilky nevyzvedne a že Vám zásilku dne 2.1.2015 hned odešleme a to se také stalo.Ve Vaší objednávce byla jasně napsaná informace, že doručení na Slovensko trvá až pět pracovních dnů. Nemůžete tedy počítat do přepravy víkendy a svátky.Dle kalendáře je dnes u nás v ČR zatím pouze 6.1.2015 a tudíž mi vychází, že přepravce pracuje se zásilkou zatím tři pracovní dny. Že jste napsal tento negativní komentář mne mrzí, protože jsem to s Vámi řešil a vysvětloval.
S pozdravem za GAMEplus,
Ciberej Michal -
- Výhodné, férové ceny.
- Místo, z pohledu zaparkování, jinak žádné.
Obchod doporučuji všem, dobrá konkurence pro JRC a jiné..
- Velký výběr, výborné ceny.
- Majitel poradí i proti ztrátě na zisku.
- Doporučuji osobní návštěvu na prodejně kde si odnesete určitě víc než proto kuli čemu jste tam šli.
- Horší parkování v okolí prodejny.
Je vidět že majitel má velký přehled a že práce je jeho koníčkem. Rád poradí. Vřele DOPORUČUJI.
Jsem spokojena. Dopravce obchodu negarantoval doručení zboží do Vánoc, proto sami zvolili jineho dopravce a rozdíl v ceně dopravy uhradili. Velmi solidní jednání.
- žádné
Se zbožím jsem byla spokojena a mohu vřele doporučit.
- cena, zboží které jinde nebylo
doporučuji
- levné a kvalitní produkty
- menší výběr ale to zas tak tolik nevadí
Je to výborný obchod! Skvěle a pohodlně se v něm nakupuje. Prodejce je velmi ochotný a rozhodně vás neodbyde. V rámci bazarové prodejny, vám poradí jak může. Překvapilo mě taky, že některé zboží je úplně nové! Takže rozhodně doporučuji tento obchod!!
- Jedna hra nejde spustit.
Reakce obchodu GAMEplus
Dobrý den, to nás samozřejmě mrzí.Všechny hry se před odesláním testují na náběh, ale stát se to bohužel může.Každá konzole načítá jinak a stane se to i u nových her.Na použité i nové hry zákazníkům dáváme plnou záruku 24 měsíců! Stačí pouze hru odeslat na naši adresu a my Vám zašleme obratem jinou.V tomto případě nemusíte reklamaci řešit na Heureka.cz, ale přímo volat na tel: 777 600 067 nebo napsat na mail: [email protected]. S pozdravem za GAMEplus, Ciberej Michal
Doré zboží za dobrou cenu.
- Jelikož mi objednanézboží stále nedorazilo, tak o nějakých výhodách tohoto obchodu nemůže být řeč.
Komunikace žádná, na zboží čekám marně, narychlo řeším přes profíky co si váží zákazníků abych synovi nezkazil vánoce.
Reakce obchodu GAMEplus
Dobrý den, bohužel u Vaší objednávky jedna hra již nebyla skladem a tak Vám bylo opakovaně voláno.Nebylo možno se dovolat a domluvit se na dalším postupu.Objednávka se tedy z časového důvodu stornovala,ale o tom Vám přišel do schránky mail.Nelze odeslat neúplnou objednávku,bez dohody se zákazníkem a doobjednat hru již nebylo možné.Já osobně mám pocit,že se postupovalo z naší strany korektně a v mezích obchodní slušnosti.Každopádně mne hodně mrzí,že jste nespokojen,ale i zákazník se musí o objednávku malinko zajímat.S pozdravem za GAMEplus,Ciberej Michal
- Do druhého dne hry doma.
- Nakupuji už pouze z tohoto shopu.
- Použité hry ale jako nové.
- Moje plná spokojenost z obchodem.
- Všem tento obchod vřele doporučuji.
- Nevím o žádných
Do druhého dne hry doma.
Nakupuji už pouze z tohoto shopu.
Použité hry ale jako nové.
Moje plná spokojenost.
Všem tento obchod vřele doporučuji.