- Dobré ceny,výborná komunikace,není problém v případě reklamace.
- Žádné neznám.
V tomto obchodě má přijatelné ceny,v případě reklamace možná výměna,nebo vrácení pěněz.Nakupuji zde již několik let,vždy jsem byl spokojen.Mohu jen doporučit.
- spolehlivost, výborná telefonická komunikace s majitelem
Zboží, které nemají okamžitě skladem seženou. Kvalitní zboží za dobré ceny.
- Nabízí i použité funkční hry,což je levnější.
- vstřícnost, komunikativní prodejce
- spolehlivost,rychlost,vstřicnost
dobry+rychlost dodání
- Levná cena.
- Žádná.
Mají tam levné hry a zboží mi dorazilo za 2 dny.
- Je super,zas si něco koupím a ještě jsem dostal něco navíc.
- ne
Zas si něco objednám.
- Dobry opchod richle dodani celkem spokojen
Opchd je dobry richle dodani zbozi
- Objednáno cez českú poštu, poslano kuriérem cez společnost inTime. 3x menená adresa doručení....
Reakce obchodu GAMEplus
objednal jste si drátový ovladač na Xbox360. U produktu máme jasné doporučení, že u výběru nejlevnějšího poštovného (a to jste samozřejmě vybral), zasíláme produkt pouze v bublinkové obálce, kde bohužel hrozí poničení zboží.Navíc máme jasně a česky v objednávce napsáno, že automaticky můžeme měnit dopravce u větších zásilek a to bez dalších Vašich nákladů. Ty doplácíme přepravci InTime my. Zaslali jsme Vám ovladač v boxu a navíc kurýrní službou. Co je na tom špatného? Jak a kdy Vám kurýr zásilku doručil my už ovlivnit nemůžeme.
Poznámku "3x menená adresa doručení.... ", bohužel nechápeme, tak nelze objektivně reagovat. Asi jste tedy zadal špatnou doručovací adresu a nebo se špatně domluvil s kurýrem.
Také ovlivnit nelze.
S pozdravem, GAMEplus -
- levné zboží
- s majitelem se dá lehce domluvit
- Bylo mi řečeno, že zboží bude dovezeno Českou poštou, ale dovezla mi ho služba Intime.
Nákup byl rychlý, tzn. večer jsem objednal a hned ráno mi přišel e-mail, že si mohu zboží vyzvednout. Prodávající byl velice ochotný a vstřícný, dal mi na výběr z více kusů stejného zboží ať si vyberu který se mi líbí, jednalo se o ovladač na xbox 360. Tento obchod bych doporučil z důvodu jednání a chování se k zákazníkovi.
- Bezvadná komunikace.Ochota.
- Profesionální a milý přístup
- vše jak má být
- není
doporučuji
- Stále měnící se zboží, tak že vždy najdete co potřebujete.
- žádné
Ideální obchod kde koupíte vše ke Konzolím atd :)
- oprava poškrábaných dvd
- videa k nabízeným hrám
- prokliknout se do podkategorie je trochu problém
- rychlost,cena,ochota,odborný přístup.
- žádné
Maximální spokojenost,doporučuji všem.
- Nízké ceny
- Nabízí i použité zboží ve velmi dobrém stavu.
- Víceméně pouze konzolový výběr
Obchod spíše s menším sortimentem. Ale kdo si najde své, bude dle mého názoru spokojen.
Reakce obchodu GAMEplus
Děkujeme za kladné hodnocení a věříme, že Vám bude drátový ovladač na Xbox 360 sloužit k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem a přáním příjemného dne. GAMEplus