Přihlásit se a přidat recenzi
  • Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• 30 %

• Nejnižší cena daného zboží
    • Elektronická verze - neplacení poštovného
    • Pouze platba převodem
    • O kód jsem si musela napsat

Eshop jsem si vybrala díky nejnižší ceně daného zboží. Objednávala jsem ve čtvrtek a kvůli jediné možnosti platby - převodem - jsem očekávala, že kód budu mít v pátek, nejpozději v pondělí, ale nic. V úterý jsem napsala email, ve středu mi odpověděli a poprosili o potvrzení platby. Kód jsem dostala pár hodin po poslání.

• 80 %

• Diky dig. variante se setri za postovne
    • Prehledne stranky
    • Chybi moznost platby kartou nebo on-line prevodu...zkratilo by se tim cekani
    • Vazla komunikace. Objednano v patek, zaplaceno okamzite v ramci stejne banky, kod dorucen az ve ctvrtek. Na e-mail nikdo neodpovedel, po telefonatu take bez odezvy.

Skoda, ze se ned realizovat okamzita pkatba, na klic by nebylo potreba cekat...

• 100 %

• Klíč jsem potřeboval neprodleně.. bohužel objednáno v neděli. Napříč tomuto faktu jsem po telefonické domluvě klíč obratem obdržel již v pondělí (do 24 hodin).
    • komunikační kanály (tel.)

po 10ti dnech nic nepřišlo a téměř žádná komunikace...

Reakce obchodu GameKeys.cz

ozvěte se nám prosím na náš email případně na telefonní infolinku vždy ve všední dny od 8-18 hodin.
    Vaši objednávku prověříme a zjistíme, kde nastal problém.

Omlouváme se za komplikace.

GK

• 10 %

• Výhodou by bylo tomuto obchodu se obloukem vyhnout..
    • Klíč jsem ani po 8-mi dnech od zaplacení neobdržel.
    • Na emaily ani telefonáty nikdo neodpovídá.

POZOR - možný podvod. Pravděpodobně se může jednat o podvodné webové stránky. Pozitivní hodnocení jsou buď z roku 2012 nebo je evidentně vytváří provozovatel sám. Důrazně nedoporučuji stránky navštívit.

Reakce obchodu GameKeys.cz

Vaši objednávku prověříme a zjistíme, kde nastal problém.

Omlouváme se za komplikace.

GK

• 30 %

• kód přišel.
    • dlouhá čekací doba
    • nereagovali na emaily
    • zaměstnanec byl při hovoru více než nepříjemný
    • hovory často nebrali/zavěsili

Na svůj kód jsem čekala 8 dní, poslali mi to, ale až po druhém hovoru. Na emaly nereagovali a telefony většinou nebrali... Znovu už určitě nakupovat nebudu.

• 80 %

• Online objednavka
    • Rychla komunikace
    • Platba jenom prevodem

Doruceni klice chvilku trvalo kvuli moznosti platby pouze prevodem, ale jinak spokojenost

• 90 %

• dobrá cena
    • rychlosti vyřízení objednávky

široký sortiment, přehlednost, doporučuji

• 90 %

• cena

Cena hry v tomto e-shopu byla bezkonkurečně nejnižší, oproti cenám, které nabízejí jiné e-shopy na Heuréce. Jen jsem si na klíč musel počkat 5 dní (3 pracovní dny).

• Spolehlivost
  • Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• 70 %

• Nízké ceny