- Kód přišel emailem do několika minut po platbě.
- Dobré ceny
Nízké ceny
- Množství produktů
- Možnosti platby
- Ceny
- Neuvěřitelná rychlost
Maximální spokojenost - hodně produktů, skvělé ceny a skvělá automatizace - funkční klíč byl dodán necelou minutu po zaplacení objednávky v sobotu v noci - co víc si přát :-)
- okamžité odeslání klíče , netrvalo to ani 5 minut
- Dobré ceny
- Klíč doručen funkční a v řádu sekund po zaplacení.
- O žádných nevím, nakupoval jsem zde už několikrát a vždy bez problému.
Vřele doporučuji. ☺️
Reakce obchodu GameFront.cz
velmi děkujeme za recenzi, vaše plus je přesně to o co se snažíme.
GameFront.cz team. -
- S nepřítomnosti platby PayPalem jsem schopen se smířit ale cítím nutnost tuto chybu vytknout
Reakce obchodu GameFront.cz
děkujeme za recenzi, PayPal u nás v obchodě lze platit, před uhrazením každé objednávky lze vybrat z mnoha plat. možností a jedna z nich je i PayPal, bohužel tato informace chybí v přehledu na hlavní stránce, to bude upraveno s novým vzhledem stránek obchodu.
Děkujeme GameFront.cz team. -
- Personál je velmi ochotný a pomohl mi s technickými problémy s instalací hry, což je velká přednost,
Dobrý obchod, jen dohledání on line platby kartou trvalo dost dlouho. Pak už vše běželo "jak na drátku".
- komunikace
- ponuka
odporucam
- Rychlost nákupu
Doporučuji
- Rychlost a v mojom prípade aj slušná cena. Po zaplatení okamžite funkčné.
- bol to prvý nákup a preto nemôžem hodnotiť slabiny
nákup v pohode. Dík
- Rychlost dodania
Super
- Velmi rozumné a levné ceny některých digitálních verzí her (klíčů ke stažení) dokonce i mezi stejnou konkurencí, klíč je plně funkční. Klíč dostanete okamžitě, faktura samozřejmostí.
- Omezený sortiment her a menší množství klíčů, které jsou často vyprodané.
Velmi dobrý obchod s digitálními hrami, kterého se nemusíte bát, že přeprodává kradené či nefunkční klíče.(Má zkušenost s nákupem Tom Clancys Ghost Recon Wildlands.)
- Rýchlosť
- Neposkytuje veci, alebo produkty suvisiace s kupovanou vecou
Odporúčam dodanie a rychlost na výbornú
- žádné
- nedodává co má
objedlnal jsem xbox live gold 48hod a pořád žadný kod nedorazil!
Reakce obchodu GameFront.cz
platba není notifikována u nás na stránkách ani na platební bráně. Řešíme na podpoře.
Váš GameFront.cz -
- Na webu píšou, že můžete platit přes paysafecard, ale není tomu tak!!!!
Reakce obchodu GameFront.cz
Dobrý den, skutečně v detailu plateb je PaySafeCard, aktuálně je tato možnost platby pozastavená, a bude zrušena. PaySafeCard si připočítává plus až 20% na objednávku a proto nebudeme tuto možnost nabízet, lze si vybrat z mnoha jiných plat. možností. Na frontendu stránek jsou plat. možnosti popsány v pořádku. Děkujeme za recenzi, váš GameFront.cz
- neviem posúdiť,kupoval som počítačovú hru, resp.kľúč
- kupoval som kvôli cene a dostupnosti
- neviem posúdiť
chcel som si kúpiť počítačovú hru a podľa porovnania mi vyšiel tento obchod najlepšie- cena+dostupnosť
- webovky