Rychlý, bezproblémový a levný nákup! Všem doporučuji!
Objednala jsem zboží, které bylo skladem a obdržela jej v úterý a ve čtvrtek bylo doma. Informují o pohybu zboží. Platila jsem formou zálohy bankovním převodem.
- rychle dodani
- dobra cena zbozi
Zboží z obchodu bylo vyexpedováno takřka druhý den po objednání, ale vada na kráse byla doprava firmou GEIS. Jí doprava trvala 3 dny a balíček mi doručila bez jakékoliv informace, který den a čas bude doručovat, 5 mi- nut před předáním. Sledování zásilky nefunguje.
- Výhoda
- rychlost
- dobrý výběr
- nevím
Bezvadná komunikace a rychlé dodání zboží.
- u daného produktu nejnižší cena
vše ok
- Velký výběr zboží
- Příznivé ceny
- Opravdu rychlé vyřízení objednávky
- Super rychlé a bezchybné dodání
- Dodávka druhý den
velký výběr přízí co do barevnosti. Expresní dodávka. Super.
Za 3 dny bylo zboží doručeno i když na potvrzené objednávce bylo uvedeno, že část zboží není skladem, obdržela jsem vše. Super!
absolutně bez problémů
- Rychlé a velmi solidní jednání,výběr přízí na háčkování,jsem spokojena.
Vše v nejlepším pořádku,dobré ceny i dobrá firma...
Rychlý a spolehlivý obchod
Obchod je přehledný, rychlé dodání zboží. Jsem spokojená.
- velice rychlá dodávka
zboží přišlo druhý den po objednání, super :-)
Velice rychlý obchod, jeden den objednáno a zaplaceno a třetí den dopoledne doručeno, zboží velice dobře zabaleno, doporučuji všem
- vcelku dobré ceny
- nabízí možnost zaslání doporučenou zásilkou (levnější než balík)
- kupovala jsem druky na miminkovské oblečení - ocenila bych větší výběr barev
- velký výběr
- horší přehlednost stránek, špatný popis zboží
Velký výběr, hlavně vyšívacích bavlnek, které jsem sháněla. Bohužel barvy byly vyobrazeny pouze v maličkém čtverečku a těžko se odhadoval odstín barev. Navíc po přidání příslušné bavlnky do košíku zcela zmizelo vyobrazení barev a zůstal jen číselný kód barvy. Nešlo si zpětně zkontrolovat, které barvy jsem již objednala - musela bych hledat číslo barvy znovu v nabídce. Tím se stalo, že jsem nějaké barvy zapomněla objednat a zase jsem měla odstín, který jsem nechtěla. Také při objednávání kapesníků, jsem si dle obrázku objednala kapesníky s motivem myslivosti a přišel golf :-(
Reakce obchodu GALANT TRADE
děkujeme za Váš nákup. K Vašemu hodnocení bychom rádi uvedli, že u výrobku Mouline nabízíme 225barev, tudíž zvětšení okénka barev by vedlo spíše dle našeho názoru ke znepřehledění a dlouhému listování. Barvy Mouline identifikujeme hlavně pouze podle čísla, abychom předešli nejasnostem, proto to číselné označení dle vzorníku Mouline, který je vyobrazený též na eshopu. Ohledně kapesníků - pokud nejste spokojena s dodaným desénem, můžete nám jej vrátit zpět a my vám vrátíme peníze (či výrobek vyměníme - k dispozici ještě motiv rybář a tenis). U kapesníků nenabízíme výběr motivů, jelikož výrobce dodává v každé várce něco jiného.
Děkujeme mnohokrát za pochopení.
Přeji hezký den.
GALANT TRADE s.r.o.