- Rychlá reakce, rychlé doručení
- nemožnost platit kartou
Přehledné stránky, kvalitní výrobky, přijatelné ceny, rychlé jednání, doprava v ceně, zápory zatím žádné nevidím.
- Výborná komunikace.
- Ochota při řešení problému s doručovací společností.
V obchodě jsem nakupovala po druhé. V obou případech k mé spokojenosti. V případě doplňujících dotazů k objednávce či samotnému zboží mi bylo bez prodlení odpovězeno.
- vše perfektní, servis, informace a futony jsou perfektní, na spánek se zase těším
- Vyborna komunikace
- Velmi rychle doruceni
- Perfektni komunikace primo s majitelem. Opravdu doporucuji
Naprosto doporucuji. Zbozi prislo v poradlu a velmi rychle. Navicnocenuji primou komunikaci s majitelem.
- Výborná komunikace
- Rychla komunikace
- komfortni doruceni
- Nabídka zboží
- Flexibilita doručení
- Přístup k zákazníkovi
- Webové stránky by si zasloužily redesign
S nákupem jsem spokojený. Ještě v den objednávky mě majitel e-shopu kontaktoval e-mailem ohledně doručování. Objednávky majitel osobně doručuje, což beru jako velké plus. Jediné, co bych vytkl, jsou webové stránky. Působí zastarale a nevypadají zrovna nejlépe. Nicméně pro nákup je vše potřebné k dispozici. Obchod všem doporučuji.
- Sortiment
Přikoupil jsem i potah a polštáře. Super.
- Dostupnost
- Přírodní materialy
Na futonech se velmi dobře spi, děkuji
- futony skladem
- rychle jednani
- vyborna komunikace
Velmi rychlý servis, zboží perfektně zabalené a skvělá kvalita.
- Skvělý přístup
- Rychlý kontakt
- Unikátní nabídka zboží
- Dopava zdarma
Perfektní obchod, jsem velice spokojen s nákupem.
- Rychlé vyřízení
- Dobrá komunikace
- Zboží odpovídá popisu
Obchod doporučuji. Vyšli mi vstříc s termínem dodání. S futonem jsem spokojená.
- Přehledné webové stránky
- Dostatek informací o produktech na stránkách obchodu
- Komunikace obchodu se zákazníkem