Bez problémů
Čas od objednávky po doručení by byl mnohem kratší, trochu mi trvalo zaplatit. S kvalitou jsem velmi spokojen.
- zakladni futony skladem
cenove dostupne kvalitni futony a postele
- Speciální zboží za slušné ceny.
- -
Obchod bez problémů. Futon je dost těžký a při manipulaci mi chybí nějaké našité úchyty. Doprava nic excelentního. Rozvoz v době, kdy jsou pracující v zaměstnání. Zpoždění proti původně dohodnuté době doručení.
- přehled a možnost si přečíst vše o výrobku
- nevím
doporučila bych ho
- Prehlednost
Vyborny obchod. Super rychla dodavka. Prehledna nabidka.
- výborná komunikace, jedinečné zboží
- nechávala jsem si šít potah na zakázku, nicméně nesedí úplně tak, jak bych čekala. O několik cm na různých místech přečuhuje a zip je všitý naruby
- kvalita výrobku i obalu
- komunikace - telefonicky jsem potřeboval poradit
- Unikátní sortiment
- Dlouhé dodací lhůty u některých položek
Jiný obchod s daným sortimentem jsem na českém webu nenašel.
- Rychlost, kvalitní zboží, ochota a vstříctnost při řešení objednávky
- Jednoznačně dopravní společnost,prostřednictvím které eshop zboží posílá. Řidič byl nevrlý, neobtěžoval se odpovědět ani na pozdrav,zboží nedoručil v dohodnutý den(ani po telefonické domluvě s přímo s řidičem),neobtěžoval se dát vědět,že zboží doručí jiný den.
S nákupem v obchodě i s kvalitou zboží jsem spokojena,jen způsob dopravy zdá se mi poněkud nešťastným...
- Kompletní nabídka futonů a jejich doplňků
- Méně přehledný eshop
Zatím spokojenost s rychlostí dopravy i kvalitou objednané matrace.
Rychle bez problemu
- Mají zboží skladem, v jiných eshopech mají futony vždy na objednávku 14-21 dnů.
- Obchod je asi celkem v pořádku,ale přestože byl futon objednán ve čtvrtek,přepravci byl předán až v úterý následující týden.Určitě ne do dvou pracovních dnů. Doručení probíhalo velmi zdlouhavě,protože komunikace s přepravce toptrans je naprosto tragická. Odmítali mi futon dovézt ve všední den kolem 18h. Když jsme se konečně domluvili na nějakém termínu a vzala si pul den dovolené,řidič volal, že to nestíhá. Nakonec byl doručen až 11. den od objenání.Balík byl totálně umazaný od nějaké kolomaze, ale naštěstí futon byl dobře zabalený v několika vrstvách igelitu.
Celkově jsem nespokojená pouze s dobou a způsobem doručení. Jinak futon je paradní,kvalita srovnatelná s mým předchozím futonem z Futon centre.
- Vynikajici osobní komunikace při domluve o, pro mne jako zákazníka nejvyhodnejsi, doprave
- Vše v pořádku
- Doprava. Sice bylo uvedeno, že je Futon těžší, ale bylo téměř nemožné ho do bytu ve 2 dostat... Toto by se mělo dořešit :)
Futon určitě doporučuji. Nejlepší spaní na světě :)
- Ochota doručit zboží v čas. Dobré jednání.
Vřele doporučuji.
Ochota doručit zboží v čas. Dobré jednání. Vstřícnost. -
- Luxusní služby. Vycházejí maximálně vstříc.
- Nic mě nenapadá
Max spokojenost