V tomto obchodě jsem si objednala již 8 futonů. Pan majitel jedna vždy rychle a solidně. Zboží je vždy dodáno včas a perfektní. Rozhodně nákup u futons.cz doporučuji všem.
velmi pohodove nakupovani, pohotove a vycerpavajici info k vyberu zbozi, rychla komunikace a dodavka zbozi
- Spolehlivá firma
- Pan majitel ochotný poradí
- Kvalitní zpracování
- široký výběr zboží
- šijí futony na míru
- komunikace, poradna, rychlost
Příjemně se zde nakupuje. Nechal jsem si poradit a ušít futon na míru. Tímto děkuji za skvělou komunikaci a těším se na další spolupráci.
- Rychlá doprava
- Dobré ceny
- rychle jednani
- rychle zaslani
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- výborná komunikace, při problému okamžité řešení, dodací lhůta tak jak byla avizována
- rychlost
- super kvalita futonu
- dobrá cena
- rýchle vybavenie
- trochu ťažšia orientácia v ponuke e-shopu
Obchod som si vybral kvôli priaznivej cene a možnosti doručiť večer. Všetko išlo hladko, bol tu môj prvý nákup.
- Rychlá komunikace
- Velký výběr sortimentu
- Rychlé vyřízení objednávky
- Výborná komunikace s panem Matějkou a vstřícný přístup
- Přehledný sortiment
- Krásné prostory showroomu a káva jako bonus k tomu
Doporučuji.
- Rychlost dodání
- nabídka
- komunikace s obchodem, vstřícnost
objednali jsme futony a jsme spokojení
- Perfektni komunikace
Skvely obchod, majitel reaguje ihned i na vsetecne otazky. Skvely pristup i ceny. Rozhodne doporucuji!!
- Přehledný eShop, rychlá komunikace
- Rychle, kvalitne
- rychlá reakce
- rychlé dodání
je to náš druhý nákup futonu u tohoto obchodu. na obě objednávky jsme dostali okamžitou mailovou reakci s informacemi o dodání (žádná automatická odpověď, ale osobní mail s jasným postupem, kdy máme dodávku očekávat a co nás při převzetí čeká - váha, forma balíku apod). ač jsme zboží objednávali v neděli večer, v úterý ráno bylo dodáno, přesně tak, jak bylo oznámeno. tento obchod vřele doporučujeme!
Velmi profesionální a milý přístup výrobce, krátká doba dodání, futon je kvalitní.
- velmi rychlé doručení
- kvalitní produkt