- Vše OK.
- Návod není přeložen do češtiny.
- Bez problemu
- rychlost
Objenal jsem propan-butan a přišel pouze butan a ten mi v teplotách pod bodem mrazu nefunguje, takže plynové topidlo je v zimě nefukční
- Tři z pěti výrobků přestali po dvou dnech svítit . Takže kvalita velmi špatná. Už u vás nenakoupím.
- Velice rychlé doručení.
- Super,kvalita,rychlost
- Transportem bylo zboží mírně deformováno, firma po oznámení okamžitě ten den vyslala k přepravě nový kus a mailem poslala čárový kód pro bezplatné vrácení zboží.
Perfektní jednání, omluva za škodu firmou nezpůsobenou, okamžitá náprava. Až si člověk pomyslí, že to se světem ještě není tak zlé!.:)
- Došlo ihned. Děkuji
Bylo to opravdu rychlé
Rychlé dodání.
Ochota a rychlost
- Komunikace
Objednal jsem dva chromované rámečky na SPZ pro mého nového mazlíka :-) Jeden příšel se škrábancem. Po telefonická konzultaci s obchodem, okamžitě poslali nový rémeček. Děkuji a palec nahoru!
Cvičební podložku, stočenou do role o délce 58 cm, maličký nástrčný klíč a dva spojené nafukovací balónky s vrtulkou, to vše o celkové váze 1,020 kg, mi tento obchod zabalil do krabice o rozměrech 55 x 38 x 33 cm, kterou vycpal až po okraj těžkým, nařezaným kartonem.
Rychlost vyřízení objednávky
Objednával jsem poprvé v obchodě a určitě ne naposledy...
Obchod proběhl v pohodě, zboží doručeno rychle. Děkuji jsem velmi spokojen a váš obchod vřele doporučuji.
- Vše ok
- Doporučuji zde nákupy