Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

Zboží zatím nedorazilo, zásilka je nahlášena dopravci, ale obchod nekomunikuje, neodpověděli na email, platila jsem předem. Na zboží spěchám, nestihla jsem narozeniny dcery. Je mi to líto, protože se mi jinak nabídka produktů líbí a chtěla jsem vyzkoušet i jiné produkty (cement pro děti apod.).

Reakce obchodu Fufíci

Krásný dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, a moc nás mrzí, že jsme nekomunikovali. Vaši objednávku jste vytvořila a zaplatila v pátek 23.5., a hned v pondělí 26.5. jsme Vám posílali email se skutečností že je balíček zabalený a připravený pro dopravce. Stejný den jsme ho také předali zásilkovně, která Vám ho ale doručila až 3.6.. Bohužel s ní zažíváme velké problémy v tuto chvíli. Moc nás mrzí, že jsme Vám neodpověděli na email který jste nám poslala 29.5.. Pokud u nás budete znovu objednávat, prosím napište si do objednávky o překvapení, které Vám Fufík moc rád přibalí jako omluvu za způsobené komplikace, a hlavně za to, že jsme prošvihli narozeniny Vaší dcerky. Ještě jednou se moc omlouváme! -Fufíci

• rychlost dodání, kvalitní zboží

Milá Veroniko, moc děkujeme za překrásné hodnocení! :) -Fufíci

• Velmi rychlé odeslání
    • Kvalitně zabaleno
    • Zajímavý sortiment

Celkově bych obchod ráda doporučila, zboží bylo odesláno opravdu extrémně rychle a celkově jsem s jeho kvalitou velmi spokojena.

Reakce obchodu Fufíci

Krásný dobrý den, moc děkujeme! Vaše hodnocení nás moc potěšilo. Mějte překrásný den - Fufíci

• Nádherné produkty
    • Kvalitně zabaleno

Krásný dobrý den,

mnohokrát děkujeme za překrásné hodnocení, moc nás těší že se Vám líbí naše produkty i služby :) Mějte překrásný den! - Fufíci

• Velký výběr pomůcek na smyslohraní
    • Rychlost v odeslání
    • Super komunikace
    • Skvělá cena

Milá Lenko, moc děkujeme za překrásné hodnocení, moc nás potěšilo! :) - Fufíci

• Skvělá domluva
    • Rychlé odeslání
    • Skvělé ceny

Reakce obchodu Fufíci

Krásný den dobrovolným hasičům! :) Moc děkujeme za krásné objednávky i hodnocení. Jsme rádi, že se Vám líbí naše produkty a moc fandíme tomu, co děláte! :) -Fufíci

• Nenašla jsem nic

Vše bylo fajn a mají velký výběr

Milá Petro,

moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi že s námi nemáte žádnou negativní zkušenost! :) - Fufíci

Vše úplně v pořádku

Reakce obchodu Fufíci

Krásný dobrý den, milá Kláro, moc děkujeme za krásné hodnocení! :) Třeba nám to příště vyjde na 100%. Mějte báječný den, Fufíci

• Vse super! Rada zde nakupuju

Reakce obchodu Fufíci

Milá Kateřino, moc děkujeme za překrásné hodnocení a jsme rádi, že se k nám vracíte! Za každou objednávku se Vám sbírají věrnostní body které uplatníte jako slevu v korunách v dalších objednávkách. Je to takové malé poděkování za to, že nás podporujete pravidelně. Děkujeme a přejeme krásný den! :) -Fufíci

• Bezprostřední a věcná kom

Krásný den, moc děkujeme za kladné hodnocení! :) Mějte báječný den, -Fufíci

Rychlé vyřízení i doručení, jsem moc spokojená. Doporučuji.

Reakce obchodu Fufíci

Milá Jano, děkujeme za krásné hodnocení! Jsme rádi, že jste s námi spokojená :) Mějte báječný den - Fufíci

• šíroký sortiment
    • skvělá komunikace
    • vyhodné ceny
    • příjemný personál

Reakce obchodu Fufíci

Krásný dobrý den, děkujeme za tak krásné hodnocení! Moc nás potěšilo :) Mějte krásný den -Fufíci

Krásné věci pro tvoření s dětmi!

Reakce obchodu Fufíci

Milá Markéto, moc děkujeme za krásné hodnocení! Jsme rádi, že se Vám produkty na tvoření tolik líbí. Tvoření je radost, a je skvěé že jí s námi sdílíte a podpořila jste nás objednávkou! :) Mějte překrásný den - Fufíci

Kinetický písek je dobrý na stavění ale dost zapáchá. Kupovali jsme pro více rodin a všichni pospali to stejné. Doba dodání byla 5 dní a na webu se píše expedujeme do 24 hodin. Pokud na zboží pospícháte, tak jinam.

Reakce obchodu Fufíci

Krásný dobrý den, moc děkujeme za hodnocení písku. Vaší zpětnou vazbu jsme si vzali k srdci a právě nám pod rukami vzniká kinetický písek, do kterého bude přidané certifikované netoxické aroma, které přidáváme i do modelíny :) Také nás mrzí, že jste na balíček musela čekat. Za to se moc omlouváme!

• Prijemna cena
    • Hezke veci

Krásný den, moc děkujeme za krásné hodnocení :) - Fufíci

• Skvělý přístup a komunikace

Rychlé vyřízení a dodání objednávky.

Milá Regino, moc děkujeme za krásné hodnocení i objednávku! :) - Fufíci

• Rychlé dodání
    • Perfektní kvalita
    • Česká kvalita

Reakce obchodu Fufíci

Milá Michaelo, moc děkujeme za krásné hodnocení, moc nás potěšilo že si vážíte i naší lokální tvorby. Hodně to pro nás znamená! - Fufíci

• Rychlé dodání na výdejní místo balíkovny.

Výborné kontrasní kartičky, velké plus že jsou na druhé straně říkanky, tak aspoň u bich člověk netápe, co říkat.

Krásný dobrý den,

moc děkujeme za krásné hodnocení kartiček! Je to úplně první produkt, se kterým jsme eshop založili, a sami jsme je navrhli.

Mějte překrásný den, Fufíci

• Rychlost doručení
    • Kvalita produků
    • Osobní přístup

Tento obchod mohu jen doporučit. Majitelé jsou srdcaři, kteří vše dělají na 200%. Produkty jsou kvalitní, balíčky vždy rychle odeslány, pečlivě zabaleny a nechybí ani osobní vzkazy. V dnešní době něco téměř nevídaného.

Milá Zuzano,

moc děkujeme za takové krásné hodnocení! Zahřálo nás u srdce.

- Fufíci

• Super komunikace
    • Líbí se mi možnost sloučení objednávek

Jsem spokojená s výrobky i se zákaznickým servisem.

Reakce obchodu Fufíci

Moc děkujeme za krásné hodnocení a ocenění služby sloučení objednávek. Mějte překrásný den! - Fufíci