S objednáním a doručením zboží nebyly žádné problémy. Doporučuji.
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. Budeme rádi, pokud se i v budoucnu obrátíte opět na nás. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Velmi rychlé dodání.
ok
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
děkujeme za pozitivní hodnocení. Rádi vidíme spokojenost našich zákazníků. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Vše v pořádku,rychlé dodání
brzká doprava
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
velmi děkujeme za tuto recenzi. Jsem nesmírně ráda, že máte s námi pozitivní zkušenost a že jsme vám dokázali v každém směru vyhovět. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
ok
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
děkujeme za kladné hodnocení a komentář. Díky velkému množství položek na skladě odesíláme ihned po objednání. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
- Dobré ceny
- Položky skladem
- Perfektní balení
Pokud chcete nářadí Fiskars, zkuste mrknout sem.
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
velice nás těší, že jste byl/a spokojen/a s nákupem v našem e-shopu. Vaše spokojenost je pro nás motivací. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
velký výběr, dodání obratem, faktura e-mailem
- rychlé dodání
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
- rychlost dodání objednaného zboží
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
Obchod nezklamal, všechno proběhlo rychle a v pořádku.
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
přehledný e-shop, možnost objednávky bez registrace a hesla
kvalitní zbožíReakce obchodu Fsk-eshop.cz
děkujeme za Váš čas pro hodnocení našeho eshopu. Velice si toho vážíme a těšíme se na příští objednávku. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Spokojený zákazník je naším cílem a jsem velmi ráda, že jste jedním z nich. Přeji vám mnoho dalších spokojených nákupů. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka -
Spokojen.
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
- Rychlé dodání, zboží došlo vpořádku, široký výběr produktů
přehledné stránky, rychlý nákup
Reakce obchodu Fsk-eshop.cz
Velmi dobré,zboží došlo v pořádku a brzy.Děkuji
velmi dobré,nakupuji opakovaně,kvalitní zboží
perfektní, rychlé, spolehnutí