• Jsem naprosto spokojená.

Reakce obchodu From nature

Dobrý den, děkujeme za Vaši milou recenzi a také, že jste si vybrali náš e-shop. :)

• Rychlé jednání a dodání
    • Zálohová faktura
    • Kvalita/cena
    • Krásně voní

Bezproblémové vystavení zálohové faktury, skvělé a rychlé jednání. Zásilka dorazila dobře zabalená a v pořádku. Hodnotíme jako nadočekávání a těšíme se na další nákup.

Reakce obchodu From nature

Dobrý den, děkujeme za Vaši kladnou recenzi a těšíme se na další spolupráci. :)

Tým e-shopu FromNature.cz

• vysoká kvalita dodaného zboží

obchod dodává vysoce kvalitní a cenově dostupné produkty, hodnotím ho jako zatím nejlepší a to desetiletí byliny odebírám z nejrůznějších obchodů po celé ČR

Tým e-shopu FromNature.cz

• Vše dle domluvenych termínů.

Tým e-shopu FromNature.cz

všechno ok, rychlé a spolehlivé

Reakce obchodu From nature

Dobrý den, děkujeme za Vaši kladnou recenzi a také, že jste si vybrali náš e-shop. :)

Tým e-shopu FromNature.cz

• rychlost dodání, perfektní komunikace

Rychlost ,spolehlivost,dobrá cena.

Velmi rychle vyřízení objednávky

Rychlé dodání, doporučuji

Rychlé vyřízení objrdnávky

Tým e-shopu FromNature.cz

Velká nabídka produktů, rychlost vyřízení objednávky

Tým e-shopu FromNature.cz

Dobrá komunikace, zboží je dodáno krásně zabalené v papírových sáčcích.

• příznivá cena

Tým e-shopu FromNature.cz

S nákupem jsem byl spokojen.

0k

Tým e-shopu FromNature.cz

Koupil jsem Tymian list 1kg. To je ostuda. Tymian nevoni, kdovijak stare to je. Nevoni pri vareni ve vode, nevoni pri vhozeni na uhliky, nevoni celkove. Dobre tak na vykurovani vcel.

Reakce obchodu From nature

mrzí nás Vaše nespokojenost s naším produktem. Pokud nejste se zbožím spokojen, není problém se domluvit a zboží nám vrátit. My pak dále můžeme poslat zboží k další kontrole, jestli je daná šarže v pořádku.
    Rozhodně neprodáváme staré zboží, jelikož jsme dovozci a první zpracovatelé bylin.

Ohledně řešení reklamace nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese: [email protected]

Děkuji a přeji krásný zbytek dne

• Produkt

Kvalitní produkt.

Tým e-shopu FromNature.cz

• Rychle a levněji než jinde, zboží je kvalitní

Doporučuji

Tým e-shopu FromNature.cz

Objednávku jsem měla k vyzvednutí během 2 dnů. Výrobky jsou skvěle balené a jsou kvalitní. Obchod doporučuji.

• rychlé dodání

Vše ok.