Přihlásit se a přidat recenzi

• dodání a vyzvednutí zboží
    • absolutně žádná komunikace ze strany obchodu a pana Ondřeje Dočekala

myslel jsem si, že jsem nakoupil, ale bohužel tento obchod vůbec nereaguje a nekomunikuje. Došel pouze potvrzovací e-mail a dál už nic.

• Nic !!!
    • Absolutně nekomunikuje!!! Zřejmě dle recenzí vážně podvod!!!

Objednala jsem před více než 14 dny..potřebovala jsem pouze úchytky a rozhodla jsem se pro tento obchod kvůli levné
    dopravě...blbost..naštěstí jsem nic nezaplatila předem.Přišlo mi pouze potvrzení objednávky a pak už na moje dotazy a urgence nikdo nereagoval. Teprve teď jsem si pročetla recenze na tento obchod!

• Ceny
    • Prodejce nereaguje , zboží nezaslal, není možné se s nimi kontaktovat

NEPLATIT PŘEDEM !!!

• 10 %

Zboží (přes 700,-) jsem objednala na začátku května. Dodnes nemám ani zboží ani vrácené peníze. Obchodník nereaguje. Negativní hodnocení na svých stránkách pochopitelně maže, aby se mohl obohatit dalšími důvěřivci, kteří zaplatí i levnou dopravu. Lživě informuje, že bylo zboží předáno dopravci. Radím Vám dobře, vyhněte se tomuto prodejci obloukem!

Zboží vůbec nedorazilo. Takže není o čem diskutovat.

Je to podvod. Potvrdili pouze objednávku,potom se už nikdo neozval,ani nedošlo objednané zboží.Určitě neplatit nic předem.

• Pokud se chcete stat sponzorem pana majitele obchodu, jste na spravne adrese...
    • Vse je spatne...je to totiz podfuk...penize nemam, zbozi nemam

Pan tvrdi,ze je ve slozite zivotni situaci, tak ale pokud nezvlada eshop vest, ma ho pozastavit a ne se nechat sponzorovat. Tri urgence....BUdu pripad medializovat a jiz jsem predala ČOI. Pokud mate spatnou zkusenost s timto eshopem, kontaktujte mne na [email protected], cim vice nas bude, tim se z prestupku muze stat trestny cin....a treba neco dostaneme zpatky....

• Bohužel se řadím taky mezi ty, kteří zboží zaplatili a nedostali. Celá sranda mě stála přes 700,- NENAKUPOVAT - PODVOD!

• 10 dni a komunikace zadna

• Nic.
    • nereaguje nekomunikuje jakoby neexistoval doporucuji nenakupovat a hlavne neplatit predem, jiz pred vanocemi jsem mela podobny problem, kdy jsem zaplatila predem a zbozi nikde a penize jsem z majitele lamala dobre 3m!!!! ted jsem se vratila, ze obchod jiz mel radne fungovat jako kdysi a telefony nikdo nezveda na maily taky nikdo nereaguje!

Rychle pryc

• žádné
    • všechny

Dne 5.4.2016 jsem si objednal zbozi a zaroven zaplatil. 6.4.2016 me prisla odezva,ze platbu obchod obdrzel a zbozi me bude dodano do 48 hod. D o dnesniho dne zbozi nedorazilo. Takze nemam ani zbozi ani penize.

Dlouhá dodací doba, po 10 dnech stále zboží nemám a to jsme ze stejného města.

• Nejlepší ceny, nejlevnější doprava, ochota, komunikace, vše na jedničku

• Ceny
    • Všude mají možnost komunikace se zákazníkem, ale ani se nedovoláte, ani se nedopíšete na chatu na stránkách. Odpověděli až po delší době emailem. Napsali, že budou odesílat do 48 hodin, ale balík přišel po více než týdnu.

V tomto obchode jsem nakoupila, protoze v K.Varech takové vune nekoupim. S obchodem jsem byla spokojena. Doporučuji všem kupujícím.

• Pěkná vůně.výhodná doprava

• Rychlost,spolehlivost!
    • Žádné

Úžasné vůně!!!rychlé dodání s dopravou domů!i s dárkem zdarma jsem spokojena,ale doufám,že se bude časem obměňovat.Vřele doporučuji,jsou to úplně jiné vůně,než známe od jiných výrobců!!!!

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• rychlost
    • přehlednost
    • spolehlivost
    • nevím o žádných

Již jsem se setkala s Vašimi produkty a byla jsem moc spokojená.
    Proto vřele doporučuji i ostatním.

• Zboží

Zboží,které přijelo vůbec nevoní na záchodech ..Kvalita nula , po telefonickem kontaktu mi mělo být zboží vyměněno , ale nic nedorazilo , obchod komunikuje jen přes email a telefon na který zavoláte zvedne paní co řekne, že již pro tuto firmu nepracuje . Vyhněte se tomuto obchodu obloukem