Kupoval jsem přes e-shop, všechno fajn, příjemná komunikace.
Dobrý den, Lukáši,
děkujeme za Vaši recenzi a za nákup přes náš e-shop. Jsme rádi, že jste byl spokojený s komunikací i celkovým průběhem.
Došlo jak jsem objednal
Softbox Difuzér na blesk přišel rozbitý
Hned jak jsem ho vyndal z obalu, zůstala mi v ruce jedna část ( suchý zip)Reakce obchodu FOTOVĚCI
Dobrý den, Víte,
moc mě mrzí, že vám zboží dorazilo poškozené.
Nabídli jsme vám výměnu, nebo refundaci peněz, tak věřím, že nějaké řešení přijmete :)
- rychlost
Celková spokojenost, mohu jen doporučit
Dobrý den, Martine,
děkujeme za Vaši recenzi a milá slova. Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí, cenou i celkovou zkušeností.
rychlé vyřízení objednávky
Dobrý den, Moniko,
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlým vyřízením objednávky. Vážíme si Vaší důvěry a těšíme se na další objednávku!
Daniela / Fotověci.cz -
- Skvělá komunikace s obchodem.
- Rychlé dodání, možnost poradenství. Obchod se stará o zákazníky ve všech směrech.
Dobrý den, Václave,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší komunikací, rychlým dodáním a možností poradenství. Velmi si vážíme Vaší pochvaly a budeme se i nadále snažit poskytovat ty nejlepší služby.
Skvělá spolupráce
- Vstřícnost
Dobrý den, Báro,
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená s naší rychlostí a vstřícností. Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby a těšíme se na další objednávku.
S pozdravem a přáním krásného dne,
Super
Krasny obchod s jeste krasnejsi a nejrpijemnejsi profi slecnou, co mi poradila se vsim. Dekuju
Dobrý den, Sany,
děkujeme za krásnou recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojena a že Vám naše kolegyně mohla se vším poradit. Vaší pochvaly si velmi vážíme a těšíme se na Vaši další návštěvu!
Přeji krásný den!
- Rychlost, spolehlivost, dobrá komunikace
Dobrý den, Vladimíre,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí, spolehlivostí i komunikací.
- Pohotovost,rychlost vyřízení objednávky
Dobrý den, Jane,
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete naši pohotovost a rychlé vyřízení objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou!
Daniela / Fotověci.cz -
- Objednávka byla doručena opravdu rychle. Po telefonu potvrzeno zboží skladem, ten den odesláno a druhý den k vyzvednutí.
Dobrý den, Marie,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí doručení i s naším zákaznickým servisem. Těší nás, že vše proběhlo hladce, a doufáme, že budete s nákupem i nadále spokojena.
S pozdravem a přáním krásného dne,
- komunikace
- široký sortiment
- rychlost zprostředkování
- packaging
- některé produkty nejsou zcela nové
Dobrý den, Filipe,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Moc si vážíme pochvaly ohledně komunikace, širokého sortimentu a rychlosti zprostředkování. Omlouváme se za případné nedostatky v balení a produkty, které nesplnily Vaše očekávání. Vaše připomínky bereme vážně a budeme pracovat na jejich zlepšení, aby byla Vaše příští zkušenost ještě lepší.
Daniela / Fotověci.cz -
Na dotaz ke zboží reagovali velmi rychle. Vše proběhlo na jedničku, byl to opakovaný nákup a určitě ne poslední.
Dobrý den, Zuzano,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen a že jste se k nám opakovaně vrátil. Těšíme se na Vaše další nákupy a vždy se budeme snažit, aby vše probíhalo na jedničku!
Skvělá komunikace s obchodem
OK
Super jednání jen doporučuji
Dobrý den, Václave,
děkujeme za skvělou recenzi a doporučení! Jsme moc rádi, že jste byli spokojen :)
Přeji pěkný den,
Daniela / Fotověci.cz -
Rychlé dodání, velmi dobrá komunikace s obchodem.
Dobrý den, Jitko,
děkujeme za vaši pochvalu! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání i komunikací. Budeme se těšit na vaši příští objednávku!
Daniela / Fotověci.cz